stampee Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 (upraveno) Zdravim, jsem tady novy,... vzdy jsem si myslel ze jsem divnej co se tyce hodinek pac nikdo z meho okoli je bud nenosil nebozrovna co bylo a nikdo to neresil.......krome me;) uz od mala jsem musel mit nejaky krasny a rozhodne rucicky, pac vzhledem k tomu ze jsem z mladsi generace tak digitalky byly tak moderni ze je mel kazdy. A pak jsem narazil na chroonomag.......a tehdy se to po..... najednou musim mit nejaky novy prirustek Hledam novy priruustek a chtel bycch pozadat podobne "postizene" kamarady, zda by mi nepomohli s vyberem. moje predstava by byla nasleldujici: rucni natah sportovne spolecensky vzhled (vzhled omega seamaster je v pohode-i velikostne) chronograph muze byt,.....neni podminka cenova kategorie: I. do 10 000,- II. do 20 000,- cenu beru jako konecnou i s dovoznimi poplatky o strojcich nemam tuseni.....zatim jsem se pohyboval pouze v rovine vzhled a kvalita zpracovani Predem dekuji vsem co se rozhodnou se mnou podelit o nazor Upraveno 15. června 2007 uživatelem stampee
Skeleton Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 V cenove kategorii I. bych doporucil vyber na strankach www.poljot24.de. Osvedceny, spolehlivy prodejce Julian Kampmann.
stampee Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 (upraveno) kouknul jsem tam,........nejvic se mi libi nasledujici model. cena taky super jen si nejsem jistej jestli to je manual natah, ale rek bych ze ne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. června 2007 uživatelem stampee
stampee Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 druha moznost,...poljot nostalgia....tentokrat urcite na natah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skeleton Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 (upraveno) K prvnim tipu - je to manualni natah i s mechanickym budickem. Tady je ke stazeni/poslechnuti i zvuk toho budicku (http://www.poljot24.de/en/assets/epitop/descr.htm). Hodinky s timto kalibrem mam a jsem spokojen. Upraveno 15. června 2007 uživatelem Skeleton
stampee Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 (upraveno) tak to jsem moc rrad........jsou fakt pekny........dekuji za infoten budik je hroznej.....ale ucel o to lepe splni Upraveno 15. června 2007 uživatelem stampee
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se