dimple Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Dobrý den, prosím o pomoc s identifikací následujícího kousku. V prodejním vlákně (Omega Geneve, cal. 611...) je uveden kalibr 611, reference 132.019.IT, rok 1965. Slyšel jsem názor, že by tam ale mělo být uvedeno označení Geneve, jinde jsem zhlédl stejný kus, inzerovaný pro změnu jako Seamaster. Nevím tedy, jestli se nejedná o nějakou složeninu, ani co to vlastně je za typ. Jediné, co se mi podařilo ověřit, je rok podle č. strojku.Předem díky za radu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Omega museum: Reference ST 132.0019 International collection 1959 Movement Type: Manual winding (mechanical) Caliber number: 611 / 613 Cal. 611 Created in 1959, 17 jewels Cal. 613 Created in 1966, 17 jewels Central sweep-second hand Functions Date Case Stainless steel Case back Press-in Dial Metal, with metal hands. Different dial options. Crystal Hesalite Bracelet Leather Water resistance No Videl jsem i bez napisu na cifru, duvod neznam. Pod touto ref by to jako Seamaster prodavano byt nemelo.
dimple Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Díky za odpověď. Mě se bohužel dosud nedařilo dohledat hodinky, u kterých by odpovídaly uvedené údaje a faktická podoba. Buď měly nápis nebo jiné indexy apod. Jediné, co se mi podařilo určit, byl rok výroby podle č. strojku (1965), ale typ ne.
Seamaster Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Na dynku nebude nic. Ja v podstate nevim, co chces vedet Ja presne takovehle videl, bez napisu, stejny cifr i indexy, jenom byly gold plated pouzdro, jinak identicke. Podle me jsou koser, pokud se da soudit z 1 fotky.
dimple Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Tady je, ale jak říká Karlos, nic na něm není... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Deny.Bily Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 To asi nebude na závit. Tak bych asi ani nepředpokládal že budou vodotěsné.
dimple Odesláno 27. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2014 Ano, na závit to evidentně není a bát bych se v nich i zmoknout...
Seamaster Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Jak je uvedeno vyse- water resistance- No.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se