digiMonster Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Zdravím, tak som si po dlhej dobe zase spravil radosť a zaobstaral si hodinky Citizen BL 5405-59E . Hľadal som nejake hodinky ktoré by boli komplet v čiernom vyhotovení.Samozrejme s PVD a podobnymi úpravami je hodiniek poriadne kvantum,ale ja som mal bohužial obmedzeny rozpočet ako to už u mňa býva zvykom, ale kto hľada najde Cez toto fórum som sa dopracoval k obchodu creationwatches.com malo velmi veľa pozitívnych reakcii, tak som sa tam pozrel a našiel hodinky čo mi padli do oka.Hodinky som ešte mrkol na youtube ako približne vyzeraju realne, lebo fotky boli take umele ved to poznate inak to vyzera na fotkach inak na videu a inak na živo.Cena bola perfektna tak som objednal a hodinky dorazili za 4 dni (vratane víkendu) ! až zo Singapuru kurierom do vlastnych rúk a bez Cla tomu hovorím e-shop ako sa patrí škoda len že nemaju lepší vyber. Zakladne údaje: Caliber E820 / Eco-Drive priemer puzdra 47mm WR 100m Sklíčko mineral glas datumovka / perpetual calendar Chronograph Alarm Druha časova zona otočna vnutorna luneta na vypočet rychlosti,spotreby paliva atd. ION plated / povrchova čiernena úprava Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. hodinky mam zatial par dní ale nosia sa velmi pohodlne náramok je vraj ocelovi rovnako ako púzdro ,ale zda sa mi nejaky ľahky tak neviem.Povrchova uprava podla vyrobcu je ION plated čo som guuglil je to vraj obdobny proces ako PVD len sa to inak vola..tak som zvedaví čo to vydrží. Čo ma prekvapilo pozitívne hodinky maju fakt velmi dobre spracovani ciferník myslím detailovo ked sa pozriem z blizka na indexi a potlač mal som pred tym Seika a boli v tomto smere na tom o dosť horšie ale zase Seika mali perfektnu luminensciu (svietivost) na ručičkach na tychto citizenoch je to bieda ale tak prežijem to. Na hodinkach by sa podla mňa zišla ešte poistka na sponu ktora je bez nej a pride mi že sa môže otvoriť pri nahodnom stlačeni tlačidiel po bokoch na spone ale možno sa len zbytočne strachujem.To je v skratke všetko taky letmi pohlad na čerstvo zakupene hodinky keby vas niečo zaujmalo kludne hodte do témy dotaz.
JirikH Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Spona je v pohodě. Během několika roků jsem neměl jediný problém.
digiMonster Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Zdravím, nejako sa neviem zžiť s hodinkami a preto uvažujem že ich posuniem dalej.Nakoľko nemam ešte dostatočny počet prispevkov nemôžem zaradit tento prispevok do inzercie kam patrí a tak sa ospravedlňujem.Kto by mal zaujem napíšte mi spravu viem poslat aj viac fotiek..
TomiTT Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Zdravím, chystám se koupit něco ze stejné řady, v čem je problém ? Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se