autobus Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Až na tu oranžovou dobrý.Přemýšlím jaký si za pár let koupím hodinky když vidím ty barevný kombinace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 nice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Včera jsem je viděl naživo... Super nápad na limitku, ale na ruku bych je asi nevzal... Oranžová šíleně bije do očí a jako volnočasových nebo sportovních hodinek jich je škoda a k ničemu se to moc nehodí... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 A za 2 roky je mám... to je fakt blbej paradox... vývoj chronomagora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Ten font číslic je megahnusný, jinak by to byl parádní model ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Tenhle font maji vsechny Chronomaty, takze si uplne moc nevyberes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Včera jsem je viděl naživo... Super nápad na limitku, ale na ruku bych je asi nevzal... Oranžová šíleně bije do očí a jako volnočasových nebo sportovních hodinek jich je škoda a k ničemu se to moc nehodí... :-( A za 2 roky je mám... to je fakt blbej paradox... vývoj chronomagora... :D Dej nějaké fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se