Přejít na obsah

hodinky pro manželku

Doporučené příspěvky

někdo nějakej dobrej nápad?

základní požadavky :

-  kůže (nikoli tah) - to vím od manželky jistě

-  3 ručičky - to tak odhaduju, co se jí líbí (nejklasičtější klasika)

-  quartz - myslí si, že je to chytřejší a víc bez "starostí"

co se týče peněz..protože jsou jí značky hodinek úplně jedno...

(zná jenom patek phillipe (dobrý ale nemusíme to mít) a longines (má) a iwc (všechny jsou moc velký))

přijde mi akorát necpat se moc přes 10.000

můj předvýběr: junghans max bill (damen)

post-22158-0-61547600-1413285707_thumb.jpg

Upraveno uživatelem parnass
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten limit 10.000 je v $ nebo ??

no hele... jestli ty máš na manželku a její hodinky nastavenej limit 10.000 euro ..tak to bych ji skoro rád viděl, jestli za to stojí )))

jinak, nepsal jsem, že 10.000 czk je limit - jen to, že (protože preferuje quartz a nemá preferenci značek) je celkem zbytečný kupovat něco výrazně přes 10.000

Odkaz ke komentáři

díky moc... za všechny podněty...asi už jsem se ustálil - na tomhle

Moc se mě líbí. Dokonce bych si dokázal představit kombinaci Max Bill Damen-Herren. Ona v bílém, on v černém, nebo naopak? Nebo oba ve stejné barvě?

Jediné, v čem mám nejasno je: "sférické z tvrzeného plastu s ochrannou vrstvou SICRALAN". Asi by se mě víc líbil safír. To vypouklé sklo bude přece jenom víc exponované. Jak je to odolné na poškrábání?

Odkaz ke komentáři

exncom: Odolné je to díky ochranné vrstvě mnohem více než klasické plastové sklíčko, ale samozřejmě safír je odolnější. Problém se safírem i minerálem je uchycení sklíčka v pouzdře hodinek, všechny typy Max Billů, včetně dámských, mají velmi tenký okraj pouzdra do nějž je sklíčko upevněno, safír nebo minerál by v tomto spoji praskal, plast je pružnější, proto mají Max Billy plastová skla.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...