misoo Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 IWC nikto nepozna, to mas MI akurat tu na fore zalezi na tebe co ta bude hriat na srdci viac, ci inhouse, alebo nejaka znacka... je to predovsetkym o tebe, ty ich budes nosit
Varadero Odesláno 29. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Ahojte, tak nakonec se bude smát třetí v zadu a půjdu do Nomos Zurich blaugold. Včera jsem jel náhodou přes Glashutte a zcela náhodou jsem se zastavil v jejich prodejně a sedí perfektně, takže objednány přes Chrono24, tak to snad dopadne. Uchvátila mě ta barva cifru a řemen z kordovánu taky nemá chybu, takže děkuji za rady.
blackhead Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Skvela volba, tesim se na fotky. V 29. 10. 2014 v 12:05, Varadero napsal: Ahojte, tak nakonec se bude smát třetí v zadu a půjdu do Nomos Zurich blaugold. Včera jsem jel náhodou přes Glashutte a zcela náhodou jsem se zastavil v jejich prodejně a sedí perfektně, takže objednány přes Chrono24, tak to snad dopadne. Uchvátila mě ta barva cifru a řemen z kordovánu taky nemá chybu, takže děkuji za rady.
gougy Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 V 29. 10. 2014 v 12:05, Varadero napsal: Ahojte, tak nakonec se bude smát třetí v zadu a půjdu do Nomos Zurich blaugold. Včera jsem jel náhodou přes Glashutte a zcela náhodou jsem se zastavil v jejich prodejně a sedí perfektně, takže objednány přes Chrono24, tak to snad dopadne. Uchvátila mě ta barva cifru a řemen z kordovánu taky nemá chybu, takže děkuji za rady.Tak to se ten "třetí" směje správně, vypadají parádně!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se