Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jaké máte zkušenosti s sklíčky Hardlex u Seika? Budu pořizovat nové hodinky, ale chci, aby sklíčko něco vydrželo. Měl jsem Tissoty s safirem a po 3 letech skličko jako nový.

Jak je to se servisem na japonský hodinky? Nejsou s tím nějaké problémy?

Díky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Různá Seika nosím už hodně dlouho, ale servis jsem ještě nikdy nepotřeboval, v tomhle ti neporadím :) Sklíčko se samozřejmě poškrábat dá, záleží co s nimi hodláš dělat, při běžném nošení to nebude tak hrozné.

Oboje jsem nosil více jak 7 let ve dne v noci. Ty chronography vlevo déle, ale spíš už kancelářská práce plus víkendové aktivity. Nějaký škrábanec tam je, ale není to tak hrozné. Quartzky napravo jsou starší a snášely úplně všechno, velmi nešetrné zacházení, práci venku za každého počasí, těžké práce na chalupě, plavání, potápění bez přístrojů, skákání do vody, atd. Taky je to na nich vidět a i na pouzdře. Všimněte se toho loga SQ, tenkrát quartzky bylo něco extra a Seiko to patřičně na hodinkách zvýrazňovalo. Dneska takhle zvýrazňují mechanické Seiko Premier nebo Brightz :)

Seiko2xSklo01.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Dotazoval jsem se na cenu výměny sklíčka a tady máte nabídku. To si radši koupím nové hodinky!!!

cena opravy hodinek

sklo Hardlex 488,-

těs.skla 71,-

těs.tlač. 4ks 240,-

těs.korunky 1ks 60,-

těs.víka 1ks 60,-

vsazení skla 142,-

utěsněni hod. 142,-

---------

celkem 1.203,- + poštovné

Odesláno

Tak pánové, za novou baterku a přetěsnění hodinek (bez nového sklíčka) Seiko Chronograph SQ 100 Titanium, jsem v Liberci zaplatil 200Kč. Včetně tlakové zkoušky. On totiž ten pan hodinář si náhradní díly kupuje sám a ne přes několik rukou od českých dodavatelů. Jak mi vysvětlil, tak dávám. V moři do nich nenateklo a baterka šlape pátým rokem, takže asi to bylo dobře.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...