Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

bohudík nemám .... nesnáším vysoký hodinky ... to nosí jenom šrek a čak noris protože je to kůl .... jedinou omluvu pro vysoký hodinky má casio, páč ropa je kreativní

tak to predaj, je to bezcenny šmuk ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

tak to predaj, je to bezcenny šmuk ;)

tak za vosum by to někdo koupil ? ..... co myslíš ? ..... možná bych to dal do tomboly na ty kníry

Odesláno

Chlapci, vsetkym vam dakujem za podnetne prispevky :) Skusim odpovedat naraz vsetkym :

YPO - ked nebudem vediet odcitat cas, pozriem do mobilu, nie ? ;)

instant - chrona pekne, popozeram po webe. Dakujem.

Shag- toto mi pripomina analogovu meteostanicu, nie hodinky...

jankoxxx- 17 som pred 2 rokmi skusal na zraze v BA. Boli instantove na kovovom tahu. Toto mozem nosit iba na nohe. Aj ta mi do hodiny opuchne :)

Ale je to dobre, posunul som sa dalej. 18 skrtam zo zoznamu, idem pozriet chrona a v stredu vdaka mysiakovi vyskusam 22, ci su fakt nudne ako hovori instant

Návštěvník YPO
Odesláno

Aha, este som zabudol - YPO, mat ruku na 17, tvoje su jasny favorit koli tym trenkam

to sou jenom předsudky ..... mám ruku 18,5 (v zimně)a klidně bych snes i 47mm .... zkus si ty 46 někde před zrcadlem a zjistíš že sou malý 

Odesláno

to sou jenom předsudky ..... mám ruku 18,5 (v zimně)a klidně bych snes i 47mm .... zkus si ty 46 někde před zrcadlem a zjistíš že sou malý 

Suhlasim, je to o pocite z konkretnych hodiniek. Ale teraz som predal Steinhart 44 mm hlavne koli tomu, ze mi po case zacali pripadat zbytocne velke. A nosil som ich na kozi.

Návštěvník YPO
Odesláno

Suhlasim, je to o pocite z konkretnych hodiniek. Ale teraz som predal Steinhart 44 mm hlavne koli tomu, ze mi po case zacali pripadat zbytocne velke. A nosil som ich na kozi.

tudle diagnózu znám .... směřuj svou mysl na rolex ... to je pro prcky

Odesláno

Base 22 vyskusane na ruke a velkost tak akurat. Kvalita spracovania vyborna, okrem plechovej spony. Ale aj tak ich mam v plane nosit na remeni. Vyska hodiniek prijemna. Degrade cifernik je na zivo ovela lepsi ako na fotkach. Takze urcite priemer 42 mm, koza. Uz sa iba rozhodnut, do ktotej varianty a farby cifernika ist.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...