jankoxxx Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 bohudík nemám .... nesnáším vysoký hodinky ... to nosí jenom šrek a čak noris protože je to kůl .... jedinou omluvu pro vysoký hodinky má casio, páč ropa je kreativnítak to predaj, je to bezcenny šmuk
Návštěvník YPO Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 tak to predaj, je to bezcenny šmuk tak za vosum by to někdo koupil ? ..... co myslíš ? ..... možná bych to dal do tomboly na ty kníry
octaviakk007 Odesláno 10. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Chlapci, vsetkym vam dakujem za podnetne prispevky Skusim odpovedat naraz vsetkym :YPO - ked nebudem vediet odcitat cas, pozriem do mobilu, nie ? instant - chrona pekne, popozeram po webe. Dakujem. Shag- toto mi pripomina analogovu meteostanicu, nie hodinky... jankoxxx- 17 som pred 2 rokmi skusal na zraze v BA. Boli instantove na kovovom tahu. Toto mozem nosit iba na nohe. Aj ta mi do hodiny opuchne Ale je to dobre, posunul som sa dalej. 18 skrtam zo zoznamu, idem pozriet chrona a v stredu vdaka mysiakovi vyskusam 22, ci su fakt nudne ako hovori instant
octaviakk007 Odesláno 10. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Aha, este som zabudol - YPO, mat ruku na 17, tvoje su jasny favorit koli tym trenkam
Návštěvník YPO Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Aha, este som zabudol - YPO, mat ruku na 17, tvoje su jasny favorit koli tym trenkamto sou jenom předsudky ..... mám ruku 18,5 (v zimně)a klidně bych snes i 47mm .... zkus si ty 46 někde před zrcadlem a zjistíš že sou malý
octaviakk007 Odesláno 10. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 to sou jenom předsudky ..... mám ruku 18,5 (v zimně)a klidně bych snes i 47mm .... zkus si ty 46 někde před zrcadlem a zjistíš že sou malý Suhlasim, je to o pocite z konkretnych hodiniek. Ale teraz som predal Steinhart 44 mm hlavne koli tomu, ze mi po case zacali pripadat zbytocne velke. A nosil som ich na kozi.
Návštěvník YPO Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Suhlasim, je to o pocite z konkretnych hodiniek. Ale teraz som predal Steinhart 44 mm hlavne koli tomu, ze mi po case zacali pripadat zbytocne velke. A nosil som ich na kozi.tudle diagnózu znám .... směřuj svou mysl na rolex ... to je pro prcky
kospex1 Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 A co tyhle ??? http://www.glycine-watch.ch/e/collection/detail.e.jsp?ID_Group=100000&ID_Display=10002R Ko1
octaviakk007 Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Priemer 46 mm, chrono asi nechcem.
octaviakk007 Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Base 22 vyskusane na ruke a velkost tak akurat. Kvalita spracovania vyborna, okrem plechovej spony. Ale aj tak ich mam v plane nosit na remeni. Vyska hodiniek prijemna. Degrade cifernik je na zivo ovela lepsi ako na fotkach. Takze urcite priemer 42 mm, koza. Uz sa iba rozhodnut, do ktotej varianty a farby cifernika ist.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se