stinga Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Dostal jsem je od kolegy v práci, zadarmo, ale moc dobře se nosí, mám je na ruce skoro pořád hlavně doma, dokonce je mám na ruce i při spaní, mimochodem, kolik z Vás spí s hodinkami na ruce? Připadám si bez nich jak nahej.
MDMA Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Spat bez hodinek? Nemyslitelne... :-)
stosi Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 18:40, MDMA napsal: Spat bez hodinek? Nemyslitelne... :-)Já bych s hodinkama spát nemohl docela bych se bál, že s nima ve spaní nějak nešikovně jebnu
tano Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Nespim, jsem v noci neklidnej a urcite bych to roztriskal o nocni stolek.
PetrL Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Spát s hodinkami si teď už taky nedovedu představit. Ale byly doby, když jsem byl ještě studentem střední školy, kdy jsem svoje Casia nesundal z ruky třeba měsíc v kuse, neb jsem se s nimi i sprchoval a spaní s nimi byla naprostá samozřejmost. Dokonce jsem je měl na ruce i v sauně, než mi - tehdy neznalému a hodinkovému barbarovi - kdosi řekl, že jim to teda moc nesvědčí. Sice asi nesvědčilo - dneska už bych to neudělal - ale mám je dodnes a dodnes je nosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se