Leviathan Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 veelmi sa mi pacia Zdroj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ohm-Aztec Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Vypadají pěkně. Klasická 7750 v 43 mm pouzdře, 2.070 Euro.tento typ překlápěčky mám moc rád. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathan Posted November 20, 2014 Author Report Share Posted November 20, 2014 Mne sa fakt pacia. Pekne velke scitace. celkova velkost akorat. a farebne tiez. Korunka a tlacitka fajn,Datumovka pekna..neviem, co by som im vytkol Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAJA Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Velmi povedené hodinky. Dost možná nejpovedenější z řady Pontos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorche Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Krásné. Vyvážené, s citlivě zvolenými barvami, krásně zpracovaným pouzdrem a zajímavou korunkou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panedge Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Jo tak ty se povedly,fakt moc pekny a i dobra cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel23 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Mě se hrozně líbily, tak jsem na ně vyrazil do koscomu a byl jsem velmi zklamaný. Na obrázku nádhera, ale ve skutečnosti nic moc aspoň u mě. Dal jsem tam na ruku alpiny chrono pilot a to bylo jiný kafe. Doporučuji na ně kouknout a jsem zvědavý na Vaše reakce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Mě se hrozně líbily, tak jsem na ně vyrazil do koscomu a byl jsem velmi zklamaný. Na obrázku nádhera, ale ve skutečnosti nic moc aspoň u mě. Dal jsem tam na ruku alpiny chrono pilot a to bylo jiný kafe. Doporučuji na ně kouknout a jsem zvědavý na Vaše reakce. To je celkom tradičný problém u ML (a pár iných značiek). Fotogenické hodinky, na obrázku pecka, naživo sklamanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathan Posted November 21, 2014 Author Report Share Posted November 21, 2014 tak to ich musim ist pozriet. Kde v BA sa da vidiet ML? v Chrono v Eurovea? ci tam niekde som ML videl Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanoBare Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Ja som sa tak "popálil" u Masterpiece Roue Carree Seconde, teda nieže by som ich kupoval, ale nažhavený šiel očumovať. Predavač mi ich s nadšením ukázal, aká to pecka. Musel som sa premáhať a nekaziť mu radosť, lebo to bolo sklamanie. Prevedenie, nápad - super 100%, ale niečo tomu proste chýbalo a druhá strana ešte obyčajnejšia. Tak som sa zmohol len na: Super korunku to má ...Inak na wus asi pred rokom a pol prebehla o podobná téma. Takže nie sme v tomto ponímaní výnimkou Tiež sa pôjdem pozrieť, fandím tejto značke, snažia sa. Možno ešte krajšou sa javí verzia s bielym ciferníkom a čiernymi subciferníkmi. Na hnedej koži..hmm (foto blairbunting.com) Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Dnešné možnosti retuše a úprav (príp. rendre) v PC robia veľmi veľa. Zvýrazní sa materiál, štruktúra ciferníka, farby, subdialy sú ako z iného sveta atd. Potom to vidíš naživo, tam kde bol na fotke brus, nie je skoro nič, ručičky sú kusy plechu, hĺbka cifru sa kamsi podela... Jedným z najmarkantnejších príkladov sú napr. Mido Ocean Star. Na produktových fotkách bomba, naživo nič moc. Subjektívne aj Alpiny tým hodne trpia, ale aj u vychytenejších značiek som sa s podobným javom stretol (Montblanc, Droz,...). Zas niektorí iní vedia prekvapiť. Fotka nič moc, naživo milé prekvapenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathan Posted November 22, 2014 Author Report Share Posted November 22, 2014 V tej Bielej mi pripominaju Certiny..neviem, ktory model to bol s Valgrangese..To ako ze nie zle..Valgranges ma rad. Vyzera uzasne v 43/44mm poudre Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR1990 Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 pfuuu, tak tieto su paradne ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 krasne a na ML prekvapive stridme. dobra prace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romič Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Ta první fotka je výborná!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathan Posted May 13, 2015 Author Report Share Posted May 13, 2015 Ta první fotka je výborná!!Lebo nie je moja...asi ich potrebujem..:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts