Jump to content

Maurice Lacroix Pontos Chronograph

Leviathan

Recommended Posts

Mě se hrozně líbily, tak jsem na ně vyrazil do koscomu a byl jsem velmi zklamaný. Na obrázku nádhera, ale ve skutečnosti nic moc aspoň u mě. Dal jsem tam na ruku alpiny chrono pilot a to bylo jiný kafe. Doporučuji na ně kouknout a jsem zvědavý na Vaše reakce.

Mě se hrozně líbily, tak jsem na ně vyrazil do koscomu a byl jsem velmi zklamaný. Na obrázku nádhera, ale ve skutečnosti nic moc aspoň u mě. Dal jsem tam na ruku alpiny chrono pilot a to bylo jiný kafe. Doporučuji na ně kouknout a jsem zvědavý na Vaše reakce.

To je celkom tradičný problém u ML (a pár iných značiek). Fotogenické hodinky, na obrázku pecka, naživo sklamanie.

Ja som sa tak "popálil" u Masterpiece Roue Carree Seconde, teda nieže by som ich kupoval, ale nažhavený šiel očumovať. Predavač mi ich s nadšením ukázal, aká to pecka. Musel som sa premáhať a nekaziť mu radosť, lebo to bolo sklamanie. Prevedenie, nápad - super 100%, ale niečo tomu proste chýbalo a druhá strana ešte obyčajnejšia. Tak som sa zmohol len na: Super korunku to má  :)...Inak na wus asi pred rokom a pol prebehla o podobná téma. Takže nie sme v tomto ponímaní výnimkou  

Tiež sa pôjdem pozrieť, fandím tejto značke, snažia sa. Možno ešte krajšou sa javí verzia s bielym ciferníkom a čiernymi subciferníkmi. Na hnedej koži..hmm (foto blairbunting.com)

post-6829-0-92182900-1416588111_thumb.jpg

Dnešné možnosti retuše a úprav (príp. rendre) v PC robia veľmi veľa. Zvýrazní sa materiál, štruktúra ciferníka, farby, subdialy sú ako z iného sveta atd. Potom to vidíš naživo, tam kde bol na fotke brus, nie je skoro nič, ručičky sú kusy plechu, hĺbka cifru sa kamsi podela... Jedným z najmarkantnejších príkladov sú napr. Mido Ocean Star. Na produktových fotkách bomba, naživo nič moc. Subjektívne aj Alpiny tým hodne trpia, ale aj u vychytenejších značiek som sa s podobným javom stretol (Montblanc, Droz,...). Zas niektorí iní vedia prekvapiť. Fotka nič moc, naživo milé prekvapenie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...