Tichus Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Ale vůbec :-) Vždycky jsem po dobrých hodinkách jenom koukal, těmi Longines jsem se přesvědčil, že je příjemné je i mít :-p A teď mám na nějakou dobu klid...snad :-) Dobré hodinky jsou prostě věc, která ti dělá radost a díky tomu, že je to něco, co nosíš každý den na sobě, ti to navíc dělá radost vlastně neustále... Ono je to hlavně naprosto subjektivní, já mám prostě raději ne-chrona a spíš takový ten "elegantní styl". Takže ty Day & Date byly pro mě docela jasná volba (do úplného ideálu schází lepší strojek a průhledné dýnko :-) ). Ale jestli máš rád chrona, tak jsou ty chrnography prostě bomba kousek...manufakturní strojek, navíc, jestli si dobře vzpomínám, dvojité dýnko - spodní s průhledem...na ruce (subjektivně) sedí parádně...prostě nádherný kousek... Mi rozhodování usnadnil navíc ještě cenový rozdíl... ;-). Navíc mi u Breitlingů přijde, že oproti fotce (na které už tak vypadají dobře), vypadají v reálu snad vždycky ještě líp... Jenom hrozí (teda aspoň u mě), že jakmile si je zajdu vyzkoušet, tak už mě nic nezastaví... :-p Jinak z hodinek, co jsem zatím měl, u lidí slavily největší úspěch tyhle: http://www.stormwatches.cz/eshop/mechron--mechron/ (ty stříbrné) :-D Díky modrému...co to vlastně je..?? antireflex to asi nebude... můžeš házet i modrá prasátka!! :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se