Onisan Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Odesláno 30. června 2007 (upraveno) Jsem včera dlouho do noci prohlížel a sledoval "Poslední akci" a "Jméno člena" a to je vám opravdu zajímavá věc. Hosti koukaj a prohlížej, a je jich teda požehnaně... v podstatě v kteroukoliv denní či noční hodinu. Je vidět, že žijeme v nadbytku když má tolik lidí čas věnovat se takové zbytečnosti jako jsou hodinky Upraveno 30. června 2007 uživatelem Onion
PigyCZ Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Odesláno 30. června 2007 Jsem včera dlouho do noci prohlížel a sledoval "Poslední akci" a "Jméno člena" a to je vám opravdu zajímavá věc. Hosti koukaj a prohlížej, a je jich teda požehnaně... v podstatě v kteroukoliv denní či noční hodinu. Je vidět, že žijeme v nadbytku když má tolik lidí čas věnovat se takové zbytečnosti jako jsou hodinky Zbytečnosti ??? Já bych byl bez hodinek naprosto vyřízenej. No jasně, hodiny jsou všude kolem nás, i na Woknech, v busech, tramv.,na kdejaké věži, mobilech, ap. Přesto, asi to neni jen o čase.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se