Povidláček Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Díky Petře! Něco takového jsem potřeboval slyšet nicméně jsem dnes zhořkl... z AD Hamiltonu mi napsala že tyto hodinky se dají objednat pouze závazně tak kua nevim... neni tu opravdu nikdo kdo by je měl a byl by ochotný půjčit mi je na chvíli na ruku? Přijedu kamkoli,dám (skoro) cokoli...nechci koupit zajíce v pytli... fakt je nikdo nemá? Nebo v automatu hlavně těch 38 mm.. díky
Povidláček Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Tak jsem se nakonec rozhodl pro ty Hamilton Officer Handwinding, 38 mm. Díky uživateli "cali", kterému tímto ještě jednou děkuji, jsem si je mohl naživo ochmatat, vyzkoušet, prohlédnout...a co říct.... jednoduše předčily mé očekávání. Naživo vypadají opravdu krásně, mnohem lépe než z fotek a videí. Jsou krásně lehounké, na ruce sedí perfektně a člověk o nich po chvíli ani neví. Jak jsem tu řešil i tu otázku natahování, tak i to jsem s calim probral a i mě to nechal si vyzkoušet a opravdu, točí se prostě korunkou dokavaď to nejde. Je tam celkem zřetelná zarážka, takže jak jsem se bál abych je "nepřetáhl", myslím, že už to teď poznám. I když mají "pouze" 38 mm, na ruce mi tak nějak prostě malé nepřišly. Navíc si myslím, že k tomuto stylu hodinek zkrátka gracilnější rozměry patří a tak jsem se rozhodl, že je beru. Schválně můžete posoudit z fotek, ale mě přijdou v pohodě Takže díky všem za rady a poznámky a já už se nemůžu dočkat těch svých
Petr_123 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Na ruce sedí dobře, pěkné hodinky. Gratuluji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se