Navros Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Vážení chronomágové,jsem ve světě hodinek a tady na fóru nový a rád bych vás požádal o pomoc. Mám staré hodinky Roamer popular (vyrobené cca 1955) s ručním nátahem. Jsou po babičce, mají pro mne hlavně citovou hodnotu. Dlouho je nikdo nenosil, teď už asi měsíc jdou, denně tak +1min, rezervu nátahu drží minimálně 24 hodin (spíš víc). Myslím, že za celou dobu je nikdo nikdy neservisoval. Kdybych je chtěl vyčistit (jen uvnitř, patina na cifru a ručkách jim celkem sluší), seřídit, možná přetěsnit - je tu někdo z vážených členů, kdo by se mi nabídl? :-) Případně poradil kam poslat? Díky!!Vnější stav viz foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Ahoj,je hezky si precist,ze je mas po babicce a chces je nechat vycistit a ne hned strelit.Jsou to pekny hodinky a Roamer byl ve svy dobe skvela firma.Ja mel stary Stingray a daval mi je do cajku mistni hodinar tondako(Liberec),kteryho muzu vrele doporucit,neb s nim mam mnohonasobnou zkusenost,nicmene sikovnych hodinaru je tu vic,kdyz pohledas,najdes jejich seznam dle lokalit,ve kterych pusobi...
Navros Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 villain83: Moc děkuji za tip, zkusím ho kontaktovat a třeba se mi o Populary taky postará. Na stará kolena si zaslouží trochu péče Taky si myslím, že kdysi byla Roamer skvělá firma, svědčí o tom i to, že se pořád i po 120 letech drží na trhu, i když už to jméno možná nezní jako dřív..
villain83 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Urcite ho kontaktuj,tutove odpovi,i kdyz ne treba hned,ma dost prace,asi jako ostatni hodinari,minimalne ti "zdejsi".Pocitej ale s tim,ze si na servis s nejvetsi pravdepodobnosti nejakej mesic pockas,nicmene ver,ze to bude stat za to.Preju hodne zdaru a peknej den.
Navros Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Díky moc, určitě mu napíšu. Je mi jasné, že si budu muset chvilku počkat, nevadí, nespěchám na to. Jestli bude co fotit, pak tu hodím fotky.Taky se měj moc fajn.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se