Jikoun Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) Ahoj, prosím poradili byste mně nějaký pěkně vypadající, kvalitni a hlavně tichý winder? Představoval bych si asi dřevěný, napájení ze sítě. Nevím, v jaké se to pohybuje cenové hladině, nikdy jsem to nekupoval. Prosím tedy, doporučte mi nějaké typy a já se pak rozhodnu. Do Vánoc už to nestíhám, takže máme spoustu času na výběr :-). Ikdyž kdybychom vybrali rychle, tak bych to možná stihl - máme Štědrý večer 19.12. Uvidíme. Děkuju a přeju hezké chronovánoce. Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem Jikoun
p3k Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 jeden člen tady občas slušné windry nabízí, zkus si projet prodejní uzamčená vlákna
Jikoun Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) Projel sem to. Našel sem tři inzeráty na windery kolem 1000 Kč, ale asi mi to k ničemu není, já bych chtěl úplně nový, kvalitní a pěkný a počítam s cenou nad 5000 Kč. Ale nevím na jakou značku se mám dívat. Někde sem tu četl o nějakém SwissKubik, že je ok. Je tomu tak? Edit: Koukám, že SwissKubik už je asi moc drahý. Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem Jikoun
jovani Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Diplomat Men Burl Wood Double Watch Winder, nie dobry?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se