LovecK Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Je to dobry a vubec by mi nevadilo mit tuhle kolekci celou pohromade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tak výhoda je, ze když při náhodném setkání použijes naše heslo "koza", tak se nemůžeš splést :-) Už jsem si s nimi psal a chystají limitku pro chronomag...mají šikovného grafika, zatím první nástřel: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Už jsem si s nimi psal a chystají limitku pro chronomag...mají šikovného grafika, zatím první nástřel: To vubec nevypada blbe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Tieto kusky tak nejako k Panerai patria, za mna ANO, aj ked po nich do svojej zbierky vobec netuzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Tak pôsobí to trochu ako rýpané Bobcatom, ale vyobrazenie párnokopytníka sa mi celkom páči. Ciferník už vôbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Kozlík je docela pěkný, hodinky taky, ale jako hodinky s pokličkou dohromady teda NEE... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Italská značka vyráběná ve Švýcarsku s čínským znamením na deklu:) Globalizace je vážně zhovadilost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se