Jan_Jan_2006 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Jeden starší kousek, ale přesnost stále +/- 0 za pět let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 kdo si jednou zvykne na přesný čas, není jiná možnost....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 kdo si jednou zvykne na přesný čas, není jiná možnost.......Je to tak...Rádiem řízených "časopřístrojů" mám více a je nádherné sledovat, jak všechny fičí naprosto stejně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Souhlas. Přesný čas je návykový. Moje automaty, který jdou "velmi přesně" - tak 4 sekundy za den do mínusu, už mne nějak netěší a vyhrávají nad nimi rádiem řízený géčka. Prostě posedlost přesným časem. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Taky jsem si až nějak moc přivyknul na své Protreky a už pokukuju po nějakých "slušnějších" do kanclu. Dneska mám riflovej den, sice s košilí, ale Steiny jsem z lenosti nechal v natahovači a na ruku navlíknul Protreky. Nutně potřebuju nějaky pěkny chrona na tahu... Kdyby nebyly Oceanusy tak drahy... ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se