Přejít na obsah

Kde koupit hodinky Stowa

rody69

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

jo stowicky....

Jako vzdy paradni, nejak me ty Stowa zacinaji brat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Pardon že do toho vstupuji, k německým hodinkám a švédským aero vozům mám slabost.

Postrádám pointu, co si rody69 nakonec koupil? Jinak užitečné náměty.

Při rozhodování zda si pořídit nové nebo starší Stowa mě překvapilo že v Marine už není ETA, od kdy, dá se to spojit s vynecháním made in na ciferníku?

Nedohledal jsem jak nákladný je pozáruční servis, čištění, seřízení Stowa v Čechách? (Není to tak dávno co se mi vyplatilo servisovat auta v Německu.)

Odkaz ke komentáři

Pardon že do toho vstupuji, k německým hodinkám a švédským aero vozům mám slabost.

Postrádám pointu, co si rody69 nakonec koupil? Jinak užitečné náměty.

Při rozhodování zda si pořídit nové nebo starší Stowa mě překvapilo že v Marine už není ETA, od kdy, dá se to spojit s vynecháním made in na ciferníku?

Nedohledal jsem jak nákladný je pozáruční servis, čištění, seřízení Stowa v Čechách? (Není to tak dávno co se mi vyplatilo servisovat auta v Německu.)

Nevim jak Marine, ale do Antey uz loni davali Soprod A10 - je to strojek minimalne adekvatni, ne-li lepsi nez ETA 2824-2 v TOP verzi...

Servis Ti udelaji komplet ve Stowe v Nemecku, za cca 200,- EUR (rozebrani, vycisteni, promazani, vymena cisteni, regulace, tlakovka)... Pokud to das nekomu v CR, podle hodinare, rychlosti a schopnosti bych to videl mezi 2000-5000 Kc

Odkaz ke komentáři

Nevim jak Marine, ale do Antey uz loni davali Soprod A10 - je to strojek minimalne adekvatni, ne-li lepsi nez ETA 2824-2 v TOP verzi...

Servis Ti udelaji komplet ve Stowe v Nemecku, za cca 200,- EUR (rozebrani, vycisteni, promazani, vymena cisteni, regulace, tlakovka)... Pokud to das nekomu v CR, podle hodinare, rychlosti a schopnosti bych to videl mezi 2000-5000 Kc

Děkuji za podstatnou informaci. Pomáhá při rozhodování - čekal jsem to horší  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Omlouvám se za lehčí nekro, ale tématicky se to sem hodí. Chtěl bych se zeptat na obecné zkušenosti se Stowa shopem.

Chtěl jsem si o Vánocích objednat Fliegery, přes shop na jejich stránkách.

Problém - měl mi přijít mail s potvrzením a platebními údaji. Nepřišel.

OK, platební údaje jsou i v PDF, které mám z checkout obrazovky, ale.. V tuhle chvíli si nejsem jistý, jestli objednávku vůbec evidují v systému (ten shop je z technického hlediska takový.. podivný), a rozhodně někam nechci posílat 1200€ jen tak na blind.

Zkoušel jsem podat dotaz přes jejich kontaktní formulář. Tam reakce byla promptní - mail z automatu, že do 7.1. mají celozávodku a reagovat budou až po jejím skončení.

Napadla mě možnost, že objednávky potvrzují manuálně, ale přijde mi to jako hovadina, přece jen je 2022. Od toho mailu mi nic nepřišlo, tak nevím, na čem jsem (třeba mají v souvislosti se slevami plno práce a holt to řeší postupně).

Uvidíme, jestli se tenhle týden něčeho dočkám.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...