Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

To je krása... ale mám pocit že jsem viděl i nějaké další. Je to možné?

děkuji

určitě jich bude spousty, jen zlaté pouzdro s bílým cifrem je v několika variantách, a i ty vzory ciferníků se měnily podle data výroby.

Mám obavy, že se to nedá všechno pochytat :-)

Upraveno uživatelem p3k
Návštěvník eloga
Odesláno

Na takovýto domácí sbírání jsou dobré.

Podařilo se mi nakupit tydlety

attachicon.gifIMAG0941zm.jpg

+1

**

straspol

lépe to vysleduješ na ruském chronomagu Watch.ru,  :notworthy:

**

Odesláno (upraveno)

děkuji

určitě jich bude spousty, jen zlaté pouzdro s bílým cifrem je v několika variantách, a i ty vzory ciferníků se měnily podle data výroby.

Mám obavy, že se to nedá všechno pochytat :-)

Nojo...nemůžeš poznat všechny...ale můžeš to alespoň zkusit, žejo...    myslím hodinky, samozřejmě...

Upraveno uživatelem straspol
Návštěvník eloga
Odesláno

no právě, to samé já, , ve stalinském rusku měli fabrik jako byl prim něurekom, také jsem na to zíral, ale nuancí, variant a odlišností tam je tolik, že tenhle server je sběratelský ráj, :photo:  :photo: , ok

**

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

dobrá tak malá oprava, je to nostalgickej ráj, rustalgie, mě se to líbí, hrabu se v tom v klidu nebo spíše pro uklidnění z vintážních švýcar a japonců.

Na tom ruském Watchi je ok, že i bez registrace ukazuje obrázky, takže že se snadno zjistí o příslušném mnodelu co se dá. Dá se spojit s vyhledáváním v ebay, přečtu si za kolik doláčů se ten který model pohybuje na Ebay a jsem v klidu, že ten ruský šrot zase není úplně tak bezcený. V pooslední době to leze stále nahoru, zejména modely spjaté s kosmonautikou - Sputniky, Gagarinské a podobné modely.

:cheers: Ale já to beru spíše jako exkurzi do hlubin chronomagorovy duše, jen si říkám, že je dobré se občas hacknout a být chvíli v reálném světě.

**

Upraveno uživatelem eloga
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...