straspol Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Vždycky mě překvapovalo kolik je jich různých provedení, těchhle cvrčků. Taky jich pár mám. Máte to někdo zmapované? Kolik typů se vyrábělo, kdy a nějaké fotky...?
p3k Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Na takovýto domácí sbírání jsou dobré.Podařilo se mi nakupit tydlety Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudina Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Moje bicolorky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Moje bicolorkyAha- to už je nějaký novější model, ne?
straspol Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Na takovýto domácí sbírání jsou dobré.Podařilo se mi nakupit tydlety IMAG0941zm.jpgTo je krása... ale mám pocit že jsem viděl i nějaké další. Je to možné?
straspol Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Viděl jsem určitě taky nějaké víc dočervena.
Rudina Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 no pokud je zhruba 20 let novější doba, tak jsou novodobé , jak už tu někdo psal nepřeberné množství variací
Blasius Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Měl jsem tyhle parádní Poljoty jako kluk - šly přesně ale budíček byl krajně nespolehlivý.
p3k Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 (upraveno) To je krása... ale mám pocit že jsem viděl i nějaké další. Je to možné?děkuji určitě jich bude spousty, jen zlaté pouzdro s bílým cifrem je v několika variantách, a i ty vzory ciferníků se měnily podle data výroby.Mám obavy, že se to nedá všechno pochytat :-) Upraveno 24. března 2015 uživatelem p3k
Návštěvník eloga Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Na takovýto domácí sbírání jsou dobré.Podařilo se mi nakupit tydlety IMAG0941zm.jpg+1** straspollépe to vysleduješ na ruském chronomagu Watch.ru, **
straspol Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 (upraveno) děkuji určitě jich bude spousty, jen zlaté pouzdro s bílým cifrem je v několika variantách, a i ty vzory ciferníků se měnily podle data výroby.Mám obavy, že se to nedá všechno pochytat :-)Nojo...nemůžeš poznat všechny...ale můžeš to alespoň zkusit, žejo... myslím hodinky, samozřejmě... Upraveno 24. března 2015 uživatelem straspol
p3k Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 jj, určitě by zde mohli i ostatní házet fotky, třeba to dáme
straspol Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 jj, určitě by zde mohli i ostatní házet fotky, třeba to dámeTaková byla moje představa..
Návštěvník eloga Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 pro porovnání Poljot s budilnikom...http://forum.watch.ru/showthread.php?s=5bc60b00e993f53b31c0a9c189b55425&t=4461**
straspol Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Hm... tak je jich trochu víc než jsem si myslel...
Návštěvník eloga Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 no právě, to samé já, , ve stalinském rusku měli fabrik jako byl prim něurekom, také jsem na to zíral, ale nuancí, variant a odlišností tam je tolik, že tenhle server je sběratelský ráj, , ok**
straspol Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Já nevím, jestli je sběratelskej ráj čumět na ty hromady hodinek co neznám, nemám a těžko kdy dám dohromady...spíš tím trpím...
Návštěvník eloga Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 (upraveno) dobrá tak malá oprava, je to nostalgickej ráj, rustalgie, mě se to líbí, hrabu se v tom v klidu nebo spíše pro uklidnění z vintážních švýcar a japonců.Na tom ruském Watchi je ok, že i bez registrace ukazuje obrázky, takže že se snadno zjistí o příslušném mnodelu co se dá. Dá se spojit s vyhledáváním v ebay, přečtu si za kolik doláčů se ten který model pohybuje na Ebay a jsem v klidu, že ten ruský šrot zase není úplně tak bezcený. V pooslední době to leze stále nahoru, zejména modely spjaté s kosmonautikou - Sputniky, Gagarinské a podobné modely. Ale já to beru spíše jako exkurzi do hlubin chronomagorovy duše, jen si říkám, že je dobré se občas hacknout a být chvíli v reálném světě.** Upraveno 27. března 2015 uživatelem eloga
straspol Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Mám doma takovou hromádku těchhle cvrčíků připravenou k hodináři aby je dal dohromady. Asi mu je budu muset odnést...
straspol Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Docela rád bych věděl, kde se vzal ten strojek co ve cvrčcích tiká. Není to nějaká licence? Existují taky s datumovkou? A v automatu, třeba? Bylo by mi zase hned o dost hůř...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se