Argon Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Docela rád bych věděl, kde se vzal ten strojek co ve cvrčcích tiká. Není to nějaká licence? Existují taky s datumovkou? A v automatu, třeba? Bylo by mi zase hned o dost hůř...Predchozi strana, prispevek ze 28.1.tam mas vse. Existuje i s datem, dokonce i se dnem a ma i mikroregulaci. Je to AS 5008. Radsi na nej ani nekoukej, jinak budes mit stejne neklidny spani jako ja ;-)
straspol Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Sorry, byl jsem raněnej slepotou... znamená to teda že existují ruské budíčky s datumem?
Karlos Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 (upraveno) Raketa, kalibr 3031:https://www.google.cz/search?q=raketa+3031&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=IXkiVfmPJtKxaa61gaAC&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=615 Tady je o nich zmínka: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/8245-star%C5%A1ie-poljoty/ Schválně kdo první je sežene Upraveno 6. dubna 2015 uživatelem Karlos
Karlos Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 (upraveno) Neztrácej hlavu. Jsem pevně přesvědčený, že někomu leží doma v šuplíku. ???? ? ?????????? ??????? 3031? ? ????? ???????, ??????? ?????-???? ????????? ? ????. ? 1967 ???? ?????????????? ??????? ????? ????????? ??????? ?????? ? ??????? ?? ??????????? ?????. ?????????????? ????????????? ??????? ???? ???????? ?? 33 ?????? ? ????????? ???????? ?????????, ???????????? ? ???????????? ?????????. ?????? ????????? ? ????????? ??????? ???????? ? ??????????, ??? ???? ??????????? ?? 150 ??????. ?????? ????? ??????? ???? ? ??????? ?? ?? ?????? ??????. ???????? ?????? ???????? ???? ?? ????? ??????, ?????? ??? ??????? ?????? ???????, ???????? ?? ???????. ?????? ????????????? ????? ????????? ?? ????????? ???? ??????? ? 2000 ???????????. ???? ??????? ??? ????? ???????? ??????? ??? ?????????????? ????????? ????? ?? ????? ????. Upraveno 6. dubna 2015 uživatelem Karlos
Santini Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Ahoj, všechny uvedené mechanické hodinky mají v podstatě stejný princip buzení. Já jsem slyšel u ruských (možná ještě sovětských) hodinkách, které prý měly na zadní straně pouzdra dva segmenty, které v určený okamžik začaly buzenému žvatlat zápěstí ruky. Z toho vyplývá, že je buzený musel mít stále na ruce a také vzbudily takto pouze jeho. Opravdu nevím, jestli to není výmysl a proto předem díky za odpověď. pokud jste je někdo viděl, nebo máte bližší informaci.
Dor Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Jedny velmi zachovalé jsem nedávno zakoupil, ale ještě jsem nevyzkoušel, zda zvoní. Je tam nějaký specifický postup, abych něco neponičil?Děkuji.
brut12358 Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 zdarec,Taky mám jedny s cvrčkem, ze spánku mě to nevzbudí ani na ruce, ale v bdělosti se vždycky leknu, když jsou "nabuzený" :-)jinak srry za tu hvězdu, nic nepodporuji, prostě tam je; artefakt k artefaktu. Boží řemen. Kde se dá koupit ?
straspol Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 To je zvláštní- strašně nerad vstávám, ale když zacvrčí tenhle důmyslný stroječek, den tak nějak pěkně začíná...
straspol Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Predchozi strana, prispevek ze 28.1.tam mas vse. Existuje i s datem, dokonce i se dnem a ma i mikroregulaci. Je to AS 5008. Radsi na nej ani nekoukej, jinak budes mit stejne neklidny spani jako ja ;-)Tak s tím AS 5008 zas tak moc společného nemá... Tiše jsem doufal že vykucháním a kanibalizací ruského budíčku tenhle strojek dokážu zprovoznit. Opak je pravdou takže taky ke všemu ještě sháním origo AS 5008...
Argon Odesláno 11. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2015 (upraveno) Tak s tím AS 5008 zas tak moc společného nemá... Tiše jsem doufal že vykucháním a kanibalizací ruského budíčku tenhle strojek dokážu zprovoznit. Opak je pravdou takže taky ke všemu ještě sháním origo AS 5008... To určitě nemají :-), psal jsem jen, že existuje vyšší level než jen budíček ;-). Ruské Poljoty s budíčkem jsou klonem AS 1475. Joooo AS 5008 je něco úúúplně jiného. Copak hezkého s AS 5008 se ti dostalo do rukou? Že by nějaké Fortis brainmatic?! :-) Upraveno 11. května 2015 uživatelem Delawer
straspol Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 To určitě nemají :-), psal jsem jen, že existuje vyšší level než jen budíček ;-). Ruské Poljoty s budíčkem jsou klonem AS 1475. Joooo AS 5008 je něco úúúplně jiného. Copak hezkého s AS 5008 se ti dostalo do rukou? Že by nějaké Fortis brainmatic?! :-)Inu, i tak se jim dá říct. Je to ale vrak..potřebuju sehnat stroj na díly.
Argon Odesláno 12. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Inu, i tak se jim dá říct. Je to ale vrak..potřebuju sehnat stroj na díly. Tak to ti držím palce, je to docela nedostatkové zboží a když už je, tak jsou ceny hodně vysoko... na Ebay jsem jich viděl málo a byla to docela pálka...
straspol Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Tak to ti držím palce, je to docela nedostatkové zboží a když už je, tak jsou ceny hodně vysoko... na Ebay jsem jich viděl málo a byla to docela pálka...Nekřečuju, mám čas. Zatím jsem se vždycky dočkal, tahle disciplína je hodně o trpělivosti.
brut12358 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Taky musím zamachrovat, že jich pár mám. Mám dvoje s budíčkem, jedny swiss a jedny CCCP. Nevím kdo je vymyslel dříve, ale oboje jsou super.Hlavně to zvonění Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 hm, tos mě pobavil, neumím si představit, že by ve švajcu kopírovali něco vod rusáků,,,, ,ale kousky máš pěkný, ok**
mkshort Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Já vlastním tyto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 Trochu té vojenské techniky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Blasius Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Tyhle poslední krasavce jsem dostal v roce 1981 k patnáctým narozeninám. Stály tuším 220,-- Kčs. Spokojenost, jen ten budíček budil tehdy, kdy MU se to hodilo.
aljoša Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 dobry vecer vespolek, docela se koukam po nejakych vintage alarmech, ale nevim jak jsou na tom s odolnosti proti vode? docela by se mi zamlouvalo abych je mohl umejvat, kvuli potu a tak...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se