Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Docela rád bych věděl, kde se vzal ten strojek co ve cvrčcích tiká. Není to nějaká licence? Existují taky s datumovkou? A v automatu, třeba? Bylo by mi zase hned o dost hůř...

Predchozi strana, prispevek ze 28.1.tam mas vse. Existuje i s datem, dokonce i se dnem a ma i mikroregulaci. Je to AS 5008. Radsi na nej ani nekoukej, jinak budes mit stejne neklidny spani jako ja ;-)

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Neztrácej hlavu. Jsem pevně přesvědčený, že někomu leží doma v šuplíku.

???? ? ?????????? ??????? 3031? ? ????? ???????, ??????? ?????-???? ????????? ? ????. ? 1967 ???? ?????????????? ??????? ????? ????????? ??????? ?????? ? ??????? ?? ??????????? ?????. ?????????????? ????????????? ??????? ???? ???????? ?? 33 ?????? ? ????????? ???????? ?????????, ???????????? ? ???????????? ?????????. ?????? ????????? ? ????????? ??????? ???????? ? ??????????, ??? ???? ??????????? ?? 150 ??????. ?????? ????? ??????? ???? ? ??????? ?? ?? ?????? ??????. ???????? ?????? ???????? ???? ?? ????? ??????, ?????? ??? ??????? ?????? ???????, ???????? ?? ???????. ?????? ????????????? ????? ????????? ?? ????????? ???? ??????? ? 2000 ???????????. ???? ??????? ??? ????? ???????? ??????? ??? ?????????????? ????????? ????? ?? ????? ????.

Upraveno uživatelem Karlos
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

všechny uvedené mechanické hodinky mají v podstatě stejný princip buzení. Já jsem slyšel u ruských (možná ještě sovětských) hodinkách, které prý měly na zadní straně pouzdra dva segmenty, které v určený okamžik začaly buzenému žvatlat zápěstí ruky. Z toho vyplývá, že je buzený musel mít stále na ruce a také vzbudily takto pouze jeho. Opravdu nevím, jestli to není výmysl a proto předem díky za odpověď. pokud jste je někdo viděl, nebo máte bližší informaci.

Odesláno

Jedny velmi zachovalé jsem nedávno zakoupil, ale ještě jsem nevyzkoušel, zda zvoní. Je tam nějaký specifický postup, abych něco neponičil?

Děkuji.

• po 2 týdnech...
Odesláno

zdarec,

Taky mám jedny s cvrčkem, ze spánku mě to nevzbudí ani na ruce, ale v bdělosti se vždycky leknu, když jsou "nabuzený" :-)

jinak srry za tu hvězdu, nic nepodporuji, prostě tam je; artefakt k artefaktu.

Boží řemen. Kde se dá koupit ?

Odesláno

Predchozi strana, prispevek ze 28.1.tam mas vse. Existuje i s datem, dokonce i se dnem a ma i mikroregulaci. Je to AS 5008. Radsi na nej ani nekoukej, jinak budes mit stejne neklidny spani jako ja ;-)

Tak s tím AS 5008 zas tak moc společného nemá... Tiše jsem doufal že vykucháním a kanibalizací ruského budíčku tenhle strojek dokážu zprovoznit. Opak je pravdou  :crying_anim: takže taky ke všemu ještě sháním origo AS 5008...

Odesláno (upraveno)

Tak s tím AS 5008 zas tak moc společného nemá... Tiše jsem doufal že vykucháním a kanibalizací ruského budíčku tenhle strojek dokážu zprovoznit. Opak je pravdou  :crying_anim: takže taky ke všemu ještě sháním origo AS 5008...

To určitě nemají :-), psal jsem jen, že existuje vyšší level než jen budíček ;-). Ruské Poljoty s budíčkem jsou klonem AS 1475. Joooo AS 5008 je něco úúúplně jiného. Copak hezkého s AS 5008 se ti dostalo do rukou? Že by nějaké Fortis brainmatic?! :-)

Upraveno uživatelem Delawer
Odesláno

To určitě nemají :-), psal jsem jen, že existuje vyšší level než jen budíček ;-). Ruské Poljoty s budíčkem jsou klonem AS 1475. Joooo AS 5008 je něco úúúplně jiného. Copak hezkého s AS 5008 se ti dostalo do rukou? Že by nějaké Fortis brainmatic?! :-)

Inu, i tak se jim dá říct. Je to ale vrak..potřebuju sehnat stroj na díly.

Odesláno

Inu, i tak se jim dá říct. Je to ale vrak..potřebuju sehnat stroj na díly.

Tak to ti držím palce, je to docela nedostatkové zboží a když už je, tak jsou ceny hodně vysoko... na Ebay jsem jich viděl málo a byla to docela pálka...

Odesláno

Tak to ti držím palce, je to docela nedostatkové zboží a když už je, tak jsou ceny hodně vysoko... na Ebay jsem jich viděl málo a byla to docela pálka...

Nekřečuju, mám čas. Zatím jsem se vždycky dočkal, tahle disciplína je hodně o trpělivosti.

Odesláno

Taky musím zamachrovat, že jich pár mám. Mám dvoje s budíčkem, jedny swiss a jedny CCCP. Nevím kdo je vymyslel dříve, ale oboje jsou super.Hlavně to zvonění  :rolleyes:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník eloga
Odesláno

hm, tos mě pobavil, neumím si představit, že by ve švajcu kopírovali něco vod rusáků,,,,  :photo:  :photo: ,

ale kousky máš pěkný, ok

**

Odesláno

Já vlastním tyto:

• po 5 týdnech...
Odesláno

Trochu té vojenské techniky :)

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

dobry vecer vespolek, docela se koukam po nejakych vintage alarmech, ale nevim jak jsou na tom s odolnosti proti vode? docela by se mi zamlouvalo abych je mohl umejvat, kvuli potu a tak...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...