diviNe Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Zdravím, koupil jsem si cca pred rokem tyto hodinky: http://www.hodinky.cz/casio-g-shock-gw-7900rd-4er.html A teď mě začaly pokaždé svítit, když zvednu ruku a chci se podívat na čas. Mám to dát na reklamaci nebo jsem dělal nějaký blbosti a omylem jsem to nastavil?.. Díky za odpověď
Návštěvník YPO Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) nastavil si to ... myslím, že by na displeji nemělo svítit A.EL ... ale možná taky kecám :-) .... každopádně to jde vypnout Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem YPO
diviNe Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 A nevíš jak to vypnout?... Chci aby to zase svítili jen když zmáčknu [géčko]
Návštěvník YPO Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) A nevíš jak to vypnout?... Chci aby to zase svítili jen když zmáčknu [géčko]to nevím ... já sem na gshocky vždycky hrál jako na piáno a nějak se mi to povedlo, ale on ti určitě někdo poradí .... důležité je, že to není rozbité http://mygshock.com/casio-manual/3200/5 Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem YPO
rypadlo Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Na mych g-shockach se tato funkce vypinala dlouhym stiskem tlacitka pro podsviceni.Tudiz dlouhe stisknuti ,,gecka" Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem rypadlo
diviNe Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Supr,dlouhý zmáčknutí géčka pomohlo. Díky
PokyWolf Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Nezdají se vám G-shocky čím dál tím přeceňovanějsí?
Komiq Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 To víš sou to Casia, a popravdě na outdoor asi nej volba bez myšlenky ztráty
YvanD Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 mam doma zakladne mudmany a orange king a urcite su to najlepsie digitalky ake som mal. rozhodne o dost vyssia kvalita ako timex takze precenovane sa mi nezdaju. obcas trochu uleteny gycovy design ale inak ok
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se