Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Absolutně bezproblémové hodinky, žádná výměna baterii, radio signál, WR 200, jen jsou to myslím černé, náchylné na ťukance. Jen jsou u nás dost předražené.

Odesláno

No já jsem se už rozhodl,sehnal jsem je na netu za necelých 12, v brně v olympii je mají za 18. ,což je hodně cenovej skok.objednáno,tak jsem zvědav..prostě mě ihned padli do oka..díky

Odesláno

V Brně Olympii mají i AS2020 za 15100,- žádný hodinář, žádný servis. Tam se hodinky nedají koupit

Odesláno

Vím který obchod myslíš. Hodinky se tam koupit samozřejmě dají. Jen poukazuji na to, že to je spíše klenotnictví než hodinářství.

Odesláno (upraveno)

No já jsem se už rozhodl,sehnal jsem je na netu za necelých 12, v brně v olympii je mají za 18. ,což je hodně cenovej skok.objednáno,tak jsem zvědav..prostě mě ihned padli do oka..díky

Tohle je rozumná cena. Mě se teda víc líbí ten mode bez chronol, ale to je věc vkusu.

Model o kterém je tady řeč:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Model bez chrono:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem ava
  • po měsících...
Odesláno

Měl jsem model bez chrona cca. 2 roky a po celou dobu naprostá spokojenost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...