Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobrý večer, prosím všechny o radu. Chci si koupit hodinky, ale nevyznám se v kvalitě, vždy jsem měl jen sportovní. Teď mám vyhlídnuty tyto: http://www.ehodinarstvi.cz/good.php?goodId...1-59A-Eco-Drive, za tu cenu mají "jen" minerální sklíčko. Myslíte, že bych měl ubrat z té "přeplácanosti" a radši si koupit se safírovým sklem. A hlavně jsem zde na fóru vyčetl, že mají strojky Quartz a to tu není moc oblíbené - proč? Čím jsou lepší Seika, Certina, Tissot...?!?!

Předem moooc děkuji.

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tyhle se ti nelíbí ??? Jedná se o ruský kalibr 31681, o jejich spolehlivosti a dobrém hodnocení se tady na fóru dočteš dost v sekci ruské hodinky, mají safírové sklíčko, nejsou quartzky a cenově dostupnější !!!

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

...už jsem o nich slyšel a i tady četl... A tyhle na obrázku se mi zamlouvají, takovej můj styl ("více budíků" :o). Děkuji za info, pročtu si to tady... A prosím tě, přesné označení těchto hodinek nemáš? Mrknul bych na net za kolik se kde prodávají, hodinky si chci nechat koupit v USA...

Posted

Jo a jestli jsi z Prahy tak je můžeš vidět naživo, když z Náměstí republiky půjdeš do ulice Na Poříčí směrem na Florenc, tak asi 200 metrů po pravé straně mají prodejnu.

Ještě si to tady v klidu pročti a počkej na názory jiných, mnohem zkušenějších členů ! Hodně zdaru !!! :thumbsup_anim:

Posted

Fakt jsou pěkné Psal jsi "dostupnější" ale ta cena je vysoká. Ty Citizeny se dají sehnat do $300 a tyhle Aviatory kolem $500 - sakra. A s tím kovovým řemínkem jsou ještě hezčí...

Posted

Ještě mi to nedalo a vzpomněl jsem si na Archimede, moc hezké má v nabídce Kubson, jeho web je http://www.chronoshop.cz/ a je opravdu profík, který rozumí jak hodinkám, tak tomu, kde je nejlíp nakoupit !!!

Posted

RaGe - mnohokrát děkuji za info, pořád brouzdám po netu a hledám. Ale protože tomu nerozumím, tak nevím co je co?!?!

Nacházím (a ty mě zásobuješ) značkama hodinek o kterých jsem v životě neslyšel, natož viděl...

Ale přesto všechno bych těl poprosit o radu, co jsou ty Citizeny zač, u nich bohužel zatím vyhrává ta cena $275...

Posted
RaGe - mnohokrát děkuji za info, pořád brouzdám po netu a hledám. Ale protože tomu nerozumím, tak nevím co je co?!?!

Nacházím (a ty mě zásobuješ) značkama hodinek o kterých jsem v životě neslyšel, natož viděl...

Ale přesto všechno bych těl poprosit o radu, co jsou ty Citizeny zač, u nich bohužel zatím vyhrává ta cena $275...

Ahoj, no Citizen je určitě kvalitní značka, ta cena je tam stanovena spíše tím, že je to quartz a minerální sklíčko. No, pokud po koupi hodinek nebudeš navštěvovat toto fórum, quartz ti nevadí, jinak tady jsou fandové hlavně mechanických hodinek.

Jestli se ti líbily ty Aviatory a nevadí ti quartz, tak se mrkni třeba na tuhle stránku http://www.wernersflyingwatches.com/products.asp?ProID=283 ty se mně osobně moc líbí !!! Jinak tady na té stránce jsou linky na různé výrobce nebo prodejce : http://www.watchbizz.de/www2/data/webguide/links.asp?ref=3

Já jsem tady taky nováček a teprve se učím, jestli ti můžu poradit napiš přímo zprávu třeba Kubsonovi, to je profík a poradí ti !!! Dej mi pak prosím tě vědět co jsi vybral, jsem zvědavý ! :thumbsup_anim:

Posted

nejsou to špatný hodinky, s klidným svědomím si je kup, líbí-li se... já jen nechápu naco je u EcoDrive ukazatel Power Reserve...ale to je maličkost :)

Posted
nejsou to špatný hodinky, s klidným svědomím si je kup, líbí-li se... já jen nechápu naco je u EcoDrive ukazatel Power Reserve...ale to je maličkost :)

...asi když by byl majitel zavalen více jak rok v nějaké jeskyni :guitar: