Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 http://www.epos.ch/collection/gents/passion/3401.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 jj, tyhle Eposy (celostříbrná varianta, horní vpravo), to byla před pár lety moje vstupní brána do světa chronománie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Jj, to byly časy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Donutils mě udělat cvak - po dlouhý době jsem je vytáhnul o Vánocích, dokonce jsem váhal, jestli je nenabídnu v prodejním vlákně, ale když jsem si je po delší době znovu prohlížel, utvrdil jsem se, že si je nechám. Epos sice není masová švýcarská značka, ale některý modely rozhodně stojí za povšimnutí. Fotka bídná jen při žárovce, ale z reálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Mají kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 nejsou spatne. dobry start k Aqua Terra Grey:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 V 18. 1. 2015 v 12:23, Kid_A napsal: nejsou spatne. dobry start k Aqua Terra Grey:)) jj, podobnost s Aqua Terra je nezpochybnitelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 jen myslim, ze to epos nema uplne zapotrebi. maj svoje pekny kusy. ale to je vec marketingu toho brandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1000 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Dobry den, takove bych tedy bral parada ,pravda není to omega ale je to blizko mého snu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 viac sa mi vidia ROAMER SEAROCK su lacnejšie ako Eposky a ponášaju sa daleko viac k tym Aqua Terram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta3 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Jsou krásné. Přemýšlím o nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta3 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Jsou krásné. Přemýšlím o nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se