sect Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 A nemůžeš tady (případně do SZ) hodit aspoň nějaký první nástřel? Díky.
Georgeisin Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Připadám si jak malý děcko, každej den se sem zajdu x krát (násobky desitek) podívat, jestli už někdo vykopnul alternativní bronzovky. Nedočkavost je hrozná vlastnost.
straspol Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Já vím- soráč, všechno stojí a leží se strojkem, který leží na nějaké poště na cestě do Prahy. Jak bude aktualita, dám vědět..
Georgeisin Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Tak a teď mi nedá spát, co za jiný day/date stroj, než 8215, by je mohlo pohánět. Moc toho není krom japonských alternativ a drahých swiss.
straspol Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Já se z toho čekání na stroj zblázním- už jsem ho dávno měl mít, nechápu kde to vázne
Robero79 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 V 19. 1. 2017 v 19:23, straspol napsal: Já se z toho čekání na stroj zblázním- už jsem ho dávno měl mít, nechápu kde to vázne ahoj, kdybys chtel, mam jeden polofunkcni stroj Miyota 8205 (chodi nepravidelne +- minuta denne), rozmerove by mel byt stejny a na vyzkouseni dostatecny... jdyztak napis SZ, poslu expres balickem
straspol Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Posunujem se pomalu, ale jistě- dnes si u laskavého kolegy vyzvednu stroj a v noci už budu moudřejší...
straspol Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Cigiho návrh je skoro hotový, dolaďuje detaily než s tím vyleze- je na sebe strašně tvrdej ale jsou pěkný, brzo to asi zveřejní- ale co vlastně tady slintám, Cigi, napiš si to tady sám, hoď info...
Honza.manta Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Já bych počkal, až to bude hotové komplet. Nedonošenci mají většinou nějaké nedokonalosti.
straspol Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Vypadá to asi dobře- posílám strojek na zkoušku do Eltonu.
EngineerHack Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 chlapci normalne sem nakukujem denne 10x ci dajake nove informacie nedate. To je normalne ze napatie
cigi Odesláno 3. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2017 (upraveno) mám tu něco napsat o připravované limitce, takže krátce, suše: téma je škoda 130 RS rallye monte carlo 1977pouzdro je PS II bronz, lze i nerez pochopitelně, ale to nebude onoluneta bude klasická plastová "barumka" (jinak to nepude)strojek 68, nebo zaměnitelný automat, počet kamenů nerozhodujedatum na 3 (nebude jiná možnost)korunka bude vodrbaná jak převodofka a řádně vod volejeplastové odlehčené závodnické sklíčko s antireflexem a škrábancemdýnko nerez plné s frézovaným startovním číslem každého pretěkára , notně umaštěné od voleje a šmírulumi indexy a ručky, co nesvítíkrabička bude od bláta a sněhupovinně se k nim bude nosit bekovkajsou tak autozávodnický, že si je stevie McQ objednává ze záhrobí místo gulf hujerů a Honza opouští tým manta !! :D Upraveno 3. února 2017 uživatelem cigi
Georgeisin Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Cigi, zní to parádně. Já jsem teda hodně vizuálně vzrušivej, takže budu čekat na vizuál. Díky za zprávy
EngineerHack Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 sa tesim ze to bude kalirb 68.xNormalne cssr rally skoda Co viac si priat?
straspol Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Je možné tak i tak. 68 i 96. Oba stroje se do nich hodí. Na cifru úmyslně není uvedeno kolik má mít stroj šutráků, aby byla volnost.
pakr Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 A když plastovou lunetu, tak jen vyraženou bez bílého potisku. Já takovou už skoro mám a nevypadá to až tak zle a přeci jen barumka a hlavně životnost bezproblémová!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se