JTulis Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Docela by se mě líbily mechanické digitlky něco jako byli ruhly, ale s hranatým tělem. Bylo by fajn kdyby měli o okenko navíc s datumovkou. Nevíte někdo o nějakejch? Googl mě moc nenajde asi zadávám blbé klíčová slova, tak zkouším tady...
malda Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Zaměř se třeba na značku Sicura. Tahle společnost, odnož Breitlingu, tyhle "jump uhr" nebo "scheiben uhr" dělala v 70tých letech ve velkém. Na ebayi je jich plno. Ruhle se vyhni obloukem. Jedny jejich "digitálky" mám doma a přes veškerou snahu hodináře si za pár dní od seřízení zase jdou, jak se jim zachce. I když i u té Sicury tenhle typ hodinek byl spíš low end produkce, nějakou kvalitu by mít měly.
JTulis Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Díky! klíčová slova fungují ted najít jenom ty pravé
Návštěvník maxipesfik Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79594-hoga-antique-directime/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se