old black Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Odesláno 30. července 2007 Škoda, že neumím dost englisch ...
martinbor Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Sice po večerech pořád popíjím a fotit se mně nechce, tak alespoň dva výcvaky. Řemeny jsou to v reálu fakt parádní! Já si snad dám tu tvou fotku Lemánek jako tapetu.... Už se nemůžu dočkat až je také budu mít doma od mechana. Jen jsem stále bez ruček(už jsem napsal všem hodinářům v republice,co jsem našel na netu).A to tvé pouzdro snad ani komentovat nebudu...Fakt moc hezká práce s tím řemenem. Sorry za ,ale já prostě musel reagovat...
old black Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Já si snad dám tu tvou fotku Lemánek jako tapetu.... Už se nemůžu dočkat až je také budu mít doma od mechana. Jen jsem stále bez ruček(už jsem napsal všem hodinářům v republice,co jsem našel na netu).A to tvé pouzdro snad ani komentovat nebudu...Fakt moc hezká práce s tím řemenem. Sorry za ,ale já prostě musel reagovat... Díky, taky mám radost. A ta vydrží u starých hodinek mnohem déle jak u nových (alespoň mně)! Staré mají něco ... navíc.
afrikab Odesláno 31. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Díky, taky mám radost. A ta vydrží u starých hodinek mnohem déle jak u nových (alespoň mně)! Staré mají něco ... navíc. Moje řeč.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se