Ohm-Aztec Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Zdroj: http://iwmagazine.com/2015/02/17/a-lange-sohne-celebrates-200-years-with-limited-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 V jednoduchosti je krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 (upraveno) Jedny z mála, co se mi líbí oblouček místo šestky. Taky se mi moc líbí, že nejsou plastický, nesvítěj, nesvětélkujou, neblikaj, necvrdlikaj, neblnou a bez natažení netikaj - celkově do rakve optimál. Jakožto hrdého středoevropana mi ovšem k nepřekousnutí štve to ponižující limited na dýnku. Proč, když jsou limitiert ? A taky je absolutně nepřijatelné, že kruh prolisu neprotíná subciferník přesně v místě 15. resp. 45. minutového indexu. Nebo snad protíná ??? Není to přesně vidět, ale je to každopádně klíčové :D Hanebně neposedné drážky hlaviček šroubků ponechme stranou, jsou z rubu ....... :D Upraveno 13. března 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Krásný hodinky. cigi to není oblouček místo šestky, ale useknutej font číslice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se