Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim pani :) Od zaciatku roka mam problemy so Slovenskou postou, konkretne doporucene zasielky do USA. Od januara zlucili sluzbu 1. a 2. trieda a pri doporucenych zasielkach sa uz nerozlisuju. Azia a Europa je v pohode, Kanada cca 10 dni, ale dorucovanie do USA sa predlzilo na cca 20 dni a niekedy aj viac. Pricom v minulosti nebol problem 5-9 dni.

Hodnota mojich zasielok je cca 80 - 200 Eur a zakaznici pre takuto hodnotu velmi nechcu platit EMS ktora ma do USA fakt sialenu cenu hlavne koli tomu, ze tarifa pre EMS zacina az od 1kg...

Vedel by mi niekto povedat ci existuje na Slovensku prepravna sluzba do zamoria, ktora by stala do 15 Eur? Zasielky ktore posielam maju tak do 150g. Tracking je samozrejme potrebny..

Za kazdu radu budem vdacny...

J.

Odesláno

nevim jak na SK, ale v cesku ne. proste posta a pak az DHL, FedEx, UPS, TNT... taky de o to, jestli se dorucovani prodlouzilo cestou, nebo proclenim tam. me chodej baliky do USA tak ctyri dny, ale tam si nekdy pobydou az mesic na celnici a mezi jednotlivejma hubama..

Odesláno

no, mna vie najviac nasrat ked mi Amici napisu, ze od frantikov z ABP bolo expresne dorucenie za 4 dni 9 EUR :furious:

tieto nase prepravne sluzby su vsetko o hovne. ziaden solidny expresny produkt na male zasielky...

Odesláno

pozeram jednu zasielku zo zaciatku januara.

- poslane 12. januara

- 13. januara zasielka opustila SVK

- 8. februara sa objavila z nico nic v Kearny USA

- 11. februara dorucene

problem bude niekde medzi...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...