jankoxxx Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 Zdravim pani Od zaciatku roka mam problemy so Slovenskou postou, konkretne doporucene zasielky do USA. Od januara zlucili sluzbu 1. a 2. trieda a pri doporucenych zasielkach sa uz nerozlisuju. Azia a Europa je v pohode, Kanada cca 10 dni, ale dorucovanie do USA sa predlzilo na cca 20 dni a niekedy aj viac. Pricom v minulosti nebol problem 5-9 dni. Hodnota mojich zasielok je cca 80 - 200 Eur a zakaznici pre takuto hodnotu velmi nechcu platit EMS ktora ma do USA fakt sialenu cenu hlavne koli tomu, ze tarifa pre EMS zacina az od 1kg... Vedel by mi niekto povedat ci existuje na Slovensku prepravna sluzba do zamoria, ktora by stala do 15 Eur? Zasielky ktore posielam maju tak do 150g. Tracking je samozrejme potrebny.. Za kazdu radu budem vdacny... J.
sibirnaya Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 nevim jak na SK, ale v cesku ne. proste posta a pak az DHL, FedEx, UPS, TNT... taky de o to, jestli se dorucovani prodlouzilo cestou, nebo proclenim tam. me chodej baliky do USA tak ctyri dny, ale tam si nekdy pobydou az mesic na celnici a mezi jednotlivejma hubama..
jankoxxx Odesláno 21. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2015 no, mna vie najviac nasrat ked mi Amici napisu, ze od frantikov z ABP bolo expresne dorucenie za 4 dni 9 EUR tieto nase prepravne sluzby su vsetko o hovne. ziaden solidny expresny produkt na male zasielky...
sibirnaya Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 hele, nandi si posledni tracking, koukni, kdys to poslal a projed to pres tracking usps. a uvidis, kde byl problem..
jankoxxx Odesláno 21. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2015 pozeram jednu zasielku zo zaciatku januara. - poslane 12. januara- 13. januara zasielka opustila SVK- 8. februara sa objavila z nico nic v Kearny USA- 11. februara dorucene problem bude niekde medzi...
jankoxxx Odesláno 21. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2015 ako tak na to pozeram, tak 5 dni preprava SK a US a zvysok preprava z Europy do USA. prisamvacku to ide asi parnikom....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se