KarlosPF Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Max Bill jsou bezesporu designové kousky. Jsou čisté a nadčasové, tedy bude to koukatelné i za pár let. To se jistě o momentálně špičkových hodinkách, které teď "frčí" rozhodně říci nedá. Takže za mne, pokud vydrží, budou za pár i za pár let pěkné ..
polcakcz Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2015 (upraveno) Trochu se to tady rozhořelo, ale co se dá dělat. Jak jsem psal dříve, můj názor na Max Billy se v podstatě nezměnil, pořád jsou u mě co se týče designu asi nejhezčí dámské hodinky v dané cenové kategorii a být baba, neváhám. Bohužel ale nejsou vhodné, protože si nedokážu představit situaci "Jsi šikovná, tady máš ode mě hodinky, ale dávaj na ně pozor - nesmíš s nima o nic zavadit jinak poškrábeš sklíčko (já vím, to je trochu přehnané) a vždycky když si budeš chtít umýt ruce, radši si je sundej!"... Přitelkyně není hloupá, lehce se dovtípí kolik stály a něž aby se stresovala aby si je nezničila, raději je nechá doma... Upraveno 22. března 2015 uživatelem polcakcz
Jenikec Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 A co si mezi tím naším dohadováním skutečně vybral?
prischera Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Trochu se to tady rozhořelo, ale co se dá dělat. Jak jsem psal dříve, můj názor na Max Billy se v podstatě nezměnil, pořád jsou u mě co se týče designu asi nejhezčí dámské hodinky v dané cenové kategorii a být baba, neváhám. Bohužel ale nejsou vhodné, protože si nedokážu představit situaci "Jsi šikovná, tady máš ode mě hodinky, ale dávaj na ně pozor - nesmíš s nima o nic zavadit jinak poškrábeš sklíčko (já vím, to je trochu přehnané) a vždycky když si budeš chtít umýt ruce, radši si je sundej!"... Přitelkyně není hloupá, lehce se dovtípí kolik stály a něž aby se stresovala aby si je nezničila, raději je nechá doma...Já bych se toho tolik nebál. Manželka je má už dva roky, běžně je nosí. Ruce si v nich taky myje (to já dělám i s vintážkama, při mytí rukou hodinky nenamáčím, vy jo?). A hodinky jsou bez poškození. Ony jsou ty holky opatrnější, navíc jsou hodinky tenké, ne jako 15mm potápky... Nejsou to hodinky na sport, ale při běžném nošení netřeba mít obavu...
polcakcz Odesláno 21. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2015 (upraveno) Tak nakonec jsem vybral tyto Tissot Equi-T http://www.hodinky-koscom.cz/cz/tissot-t58-1-225-56 a velká spokojenost Podle mě přesně zapadají do stylu který přítelkyně nosí... Díky moc všem za rady! Omlouvám se že znovu otevírám toto téma, ale přišlo mi vhodné to nějak uzavřít... Upraveno 21. července 2015 uživatelem polcakcz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se