kulix Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 Mi se více líbí ten první model..Je takový sportovnější a více se mi líbí ten uhlíkový materiál..
gas Odesláno 5. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2007 hublot je z kola ven, lovím už v jiných, lákavějších vodách
Návštěvník Snow Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 gas napsal: hublot je z kola ven, lovím už v jiných, lákavějších vodách A to ?
sibirnaya Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 (upraveno) gas napsal: hublot jsem odpískal, po dlouhém čekání jsem měl možnost vyzkoušet na ruce, bohužel na mě moc mohutné, 44mm pohoda, ale ta masa materiálu mě odradila, hodil jsem udičku do rybníka UN jinak ty "B" jsou bez chyby, dobrá volba Upraveno 5. září 2007 uživatelem sibirnaya
Návštěvník Snow Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 (upraveno) Hmm, Ulysse Nardin, jsem jako obvykle skeptik a pesimista. Upraveno 5. září 2007 uživatelem Snow
gas Odesláno 6. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Snow napsal: Hmm, Ulysse Nardin, jsem jako obvykle skeptik a pesimista. nemáš rád tuto značku ? já o ní dříve také moc nepřemýšlel, ale jeden model mě zaujal natolik, že jsem změnil názor, přiznám se, že jsem před UN "miloval" AP, ale watchfan mě uzemnil, že mnou vybraný model je dávno vyprodán ... tak snad se časem dopracuju k něčemu, co mě nadlouho uspokojí
Návštěvník Snow Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 (upraveno) gas napsal: nemáš rád tuto značku ? já o ní dříve také moc nepřemýšlel, ale jeden model mě zaujal natolik, že jsem změnil názor, přiznám se, že jsem před UN "miloval" AP, ale watchfan mě uzemnil, že mnou vybraný model je dávno vyprodán ... tak snad se časem dopracuju k něčemu, co mě nadlouho uspokojí Značku přímo miluji a líbí se mi tyto modely, je pro mě konečná meta, dál už bych nechěl a vlastně ani nemohl zajít, už nebudu plýtvat penězy a chci udělat stejnou věc jako Ty, jedny pořádné a dost, vlastně se mi líbí firmy dvě, takže : Ulysse Nardin Blue Surf Ulysse Nardin Maxi Marine Chronograph Ještě připadá do úvahy Eterna KonTiki Diver divery ještě nemám, takže do sbírčičky nebo Eterna KonTiki Four-Hands XXL pořádné hodinky s COSC ( kopíruji sibirnayu ) Upraveno 7. září 2007 uživatelem Snow
kulix Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Zajímavé, myslel jsem si, že u těch Hublotů zůstanete.. Ale každý podle chuti..
gas Odesláno 18. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2007 snow: ano, to jsou ony, nenapadá mě jiné slovo než "dokonalé" paradoxně jsou o dost levnější než Hublot, kde mě chybí ta trocha historie ... jinak pohled na výběr hodinek mám velmi podobný, už jsem vynechal střední a vyšší střední typu omega, breitling, rolex ( k tomu mám averzi ) a koupím jeden opravdu pěkný kousek s první ligy, který mě nadlouho uspokojí na běžné nošení budu kupovat a prodávat značky jako steinhart, seiko nebo archimede, prostě zajímavé a hezké, ale za pár korun, malých častějších radostí se nevzdám
N4M Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 Tak tomu říkám změna - ty Ulysse Nardin jsou fakt cool, ale ty Hubloty jsou zas jak z jinýho světa. Koukám, že šplháš stále výš. Dej vědět, kde zakotvíš nadobro. No a když jsme u té kotvy, tak ty Ulysse Nardin jsou nádherný - jdi do toho a dej vědět.
midloch Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 gas napsal: snow: ano, to jsou ony, nenapadá mě jiné slovo než "dokonalé" paradoxně jsou o dost levnější než Hublot, kde mě chybí ta trocha historie ... jinak pohled na výběr hodinek mám velmi podobný, už jsem vynechal střední a vyšší střední typu omega, breitling, rolex ( k tomu mám averzi ) a koupím jeden opravdu pěkný kousek s první ligy, který mě nadlouho uspokojí na běžné nošení budu kupovat a prodávat značky jako steinhart, seiko nebo archimede, prostě zajímavé a hezké, ale za pár korun, malých častějších radostí se nevzdám UN mám velmi rád, ale tento model s vlnkama, no nevím... Myslím, že jsou i další a zajímavější, jináč pokud chceš sáhnout do první ligy tak budeš muset začít vybírat někde u AP, mám obavu, že i třeba ta zmíněná historie atd. je trochu handicap a na značky jako AP, Patek, Vacheron nedosáne...
gas Odesláno 18. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2007 je to těžké, bez ohledu na finance mě patek ani vacheron neoslovuje, mám rád sportovní hodinky, tak nějak ke mě patří u AP jsem chtěl jít do loňské limitky barrichello, ale ta je dávno prodaná a jejich standardní nabídka mě nezaujala, navíc ceny už jsou dost vysoko, UN mě přijde jako zajímavá volba, málo frekventované, technicky na výši a cenově ještě "přijatelné", tož tak
midloch Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 gas napsal: je to těžké, bez ohledu na finance mě patek ani vacheron neoslovuje, mám rád sportovní hodinky, tak nějak ke mě patří u AP jsem chtěl jít do loňské limitky barrichello, ale ta je dávno prodaná a jejich standardní nabídka mě nezaujala, navíc ceny už jsou dost vysoko, UN mě přijde jako zajímavá volba, málo frekventované, technicky na výši a cenově ještě "přijatelné", tož tak s UN rozhodně chybu neuděláš, jsou to krásné a jinými nenapodované hodinky s vlastním stylem. Taky se mi moc líbí, tak ať dobře vybereš!
sheepeck Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 Jo, potapecske hodinky udelaji radost vzdy. Ja ted koukam (ale jen koukam) po techto:
N4M Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 IWC dělají krásné hodinky, ale z těchto dvou u mě boduje Ulysse Nardin
Návštěvník Snow Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 midloch napsal: UN mám velmi rád, ale tento model s vlnkama, no nevím... Myslím, že jsou i další a zajímavější, jináč pokud chceš sáhnout do první ligy tak budeš muset začít vybírat někde u AP, mám obavu, že i třeba ta zmíněná historie atd. je trochu handicap a na značky jako AP, Patek, Vacheron nedosáne... No, momentálně si stojím tak, že budu muset spíš prodávat než nakupovat, finance jsou na nule a je hořkou pravdou, že i hodinky od mistra Kukly by byly pro mě poněkud drahé, zlepšení vidím někdy v budoucnu, asi v .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se