IzTaPa Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 (upraveno) konecne pochopili, ze oblekovky maji mit max 40mm... ta verze s modrenyma ruckama se mi libi moc http://www.christopherward.eu/watches/dress/c9-5-day-auto-40mm.html Upraveno 8. března 2015 uživatelem IzTaPa
People Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Tie su super. Tie by si si konecne mal kupit. Nevahaj.
IzTaPa Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Tie su super. Tie by si si konecne mal kupit. Nevahaj. nee, ja setrim na damasko
VitekB Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 (upraveno) Tleskám za zachování ceny a menší průměr, ale kvůli identické výšce (13.45mm) to bude ještě větší soudek. Viz třeba tady a tady. Upraveno 9. března 2015 uživatelem VitekB
KankX Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 krásné... o podobných uvažuji a tyhle by se mi vážně líbily
Ohm-Aztec Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 A to buď rád, že tam z toho Christophera jsou jen tři písmenka...
Chorche Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Trochu Portofina, ale jinak moc pěkne a povedené oblekovky. Logo nic moc, to souhlasím.
IzTaPa Odesláno 10. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2015 ...škoda, že logo není jemnější, třeba jak to umí Damasko. Jinak se mi líbí. Ty s modrým cifrem ještě více.Ty dokazes pobavit Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se