Přejít na obsah

Colomer & Sons Attempore

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

tohle by si zaslouzilo vlastni kategorii - hnuj...

ja to nechapu, obcas postujes docela povedene kousky, ale proc to prokladas tim hnojem?

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

Mě se z toho normálně natahuje, takhle veřejně prznit možná skutečné něčí syny :lol2:

ta jejich "filozofie" je taky úchvatná (z webu)

"Our question is always the same, why pay more for the same quality, sometimes even inferior, when there is a brand that offers you the same for much less? And that is what we work on every day"

Odesláno

Mě se z toho normálně natahuje, takhle veřejně prznit možná skutečné něčí syny :lol2:

"Our question is always the same, why pay more for the same quality, sometimes even inferior, when there is a brand that offers you the same for much less? And that is what we work on every day"

a dneska maji jeste 70 euro slevu...

Odesláno

a dneska maji jeste 70 euro slevu...

Colomer & Sons of a BXtch

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Poutavé čtení. A u Steinhartu je vše v pořádku :-).

Návštěvník Mitak
Odesláno

Není. Taky se to tady dokola furt omílá. Jak mám tu značku rád a koupil bych si od ní i další hodinky, tak Ocean One fakt ne, protože bych neměl radost z toho, že je to jen kopie. Radši si počkám a pak jednou originál. I když zaplatím "more for the same quality, sometime even inferior" :lol2: :lol2: :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...