Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 http://www.colomerandsons.com/attempore-black-silver.html
Maxmillian Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 To logo je fakt pekelne hnusny. Zbytek asi komentovat ani nebudu ;-)
IzTaPa Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 (upraveno) tohle by si zaslouzilo vlastni kategorii - hnuj... ja to nechapu, obcas postujes docela povedene kousky, ale proc to prokladas tim hnojem? Upraveno 15. března 2015 uživatelem IzTaPa
Kid_A Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 (upraveno) sup s nima do flakna ?(h)ämij Upraveno 15. března 2015 uživatelem Kid_A
gougy Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Mě se z toho normálně natahuje, takhle veřejně prznit možná skutečné něčí syny ta jejich "filozofie" je taky úchvatná (z webu)"Our question is always the same, why pay more for the same quality, sometimes even inferior, when there is a brand that offers you the same for much less? And that is what we work on every day"
IzTaPa Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Mě se z toho normálně natahuje, takhle veřejně prznit možná skutečné něčí syny ta jejich "filozofie" je taky úchvatná (z webu)"Our question is always the same, why pay more for the same quality, sometimes even inferior, when there is a brand that offers you the same for much less? And that is what we work on every day" a dneska maji jeste 70 euro slevu...
Kid_A Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Mě se z toho normálně natahuje, takhle veřejně prznit možná skutečné něčí syny ta jejich "filozofie" je taky úchvatná (z webu)"Our question is always the same, why pay more for the same quality, sometimes even inferior, when there is a brand that offers you the same for much less? And that is what we work on every day" a dneska maji jeste 70 euro slevu... Colomer & Sons of a BXtch
Návštěvník maxipesfik Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Poutavé čtení. A u Steinhartu je vše v pořádku :-).
Návštěvník Mitak Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Není. Taky se to tady dokola furt omílá. Jak mám tu značku rád a koupil bych si od ní i další hodinky, tak Ocean One fakt ne, protože bych neměl radost z toho, že je to jen kopie. Radši si počkám a pak jednou originál. I když zaplatím "more for the same quality, sometime even inferior" :lol2:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se