Přejít na obsah

Hodinky James Bond replika

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nic z toho, co jsi zde vyjmenoval (nošení, nabízení a reklama) jsem nenapsal.

Jen jsem reagoval na tvá slova, že je to "svět sám pro sebe".

Ano, je. A 99% lidí zde tento svět nezajímá.

A take jsi napsal abych vam to zde necpal. Ja nikomu nic necpu a navic pisu jen na vlaknu tomuto tematu venovanemu...

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Ja chapu o co ti jde. Ale precetl sis nazev vlakna?

Kdo seje vítr, sklízí bouři...

Pokud tedy kontroverzně obhajuješ fake, tak buď připraven na odmítavé reakce.

A pokud je nedokážeš přijmout jako gentleman, pak si běž utřít prach z poličky, kde je máš vystavené a až tě to uklidní, tak reaguj.

Děkuji.

A tím končím své psaní do tohoto bohulibého vlákna :)

Odesláno
Nedekuj a jdi do PRDELE. Kde jsem napsal neco o tom, ze to nekomu cpu ty blbej kretene! Uz toho mam fakt dost. Opet jeden zaslepeny pitomec, co si mysli, ze kdyz se objevi v diskusi KONSTATOVANI tak ze je to REKLAMA. To jsou dve rozdilne veci hnupe. Ja nikomu nic necpu.

Je tady moderátor???

Odesláno
Kdo seje vítr, sklízí bouři...

Pokud tedy kontroverzně obhajuješ fake, tak buď připraven na odmítavé reakce.

A pokud je nedokážeš přijmout jako gentleman, pak si běž utřít prach z poličky, kde je máš vystavené a až tě to uklidní, tak reaguj.

Děkuji.

A tím končím své psaní do tohoto bohulibého vlákna :)

Kde jsem napsal neco o obhajovani fejku? Prosim odkaz ci citaci. Diky

Odesláno
Ja chapu o co ti jde. Ale precetl sis nazev vlakna?

Já ji poznal je to Chilli !!! :clap: enem se nám potvůrka přejmenovala, ale přirozená dívčí kultivovanost ji prozradila. :robot:

Odesláno
Kde jsem napsal neco o obhajovani fejku? Prosim odkaz ci citaci. Diky

"Takze uz jednou mi nekdo psal podobne blaboly ze to neni replika ale falzifikat. Takze uvedme to na pravou miru. Falzifikat je neco, co se vydava za original a STOJI stejne jako original. Podminka stejne ceny je jednoznacna! Rplika ci kopie je naopak neco, co vypada jako original a NESTOJI stejne! Prosim vezmete uz konecne navedomi, ze firma rolex muze byt poskozena pouze v pripade, ze se na trhu objevi hodinky rolex a ty se budou prodavat za stejnou cenu a tim dojde k odlivu SKUTECNYCH zakazniku rolexu. Ti kteri kupuji fejky NEJSOU skutecni zakaznici rolexu a tudiz nedochazi k faktickemu poklesu zisku firmy!!! Uz me unavuji ty vecne kecy o kradezich a podobnych nesmyslech. Podivejte se na fakta. Kolika hodinarskym firmam klesl zisk kvuli KOPIIM z ciny?"

___________________________________________________________________-

HOWG !!!

Odesláno

Pôvodne som nechcel zasahovať vôbec,ale jedna otazka:

načo kupovať 6 fakeov (alebo koľko bolo spominanych) a mať ich niekde uloženych ?

Musi to byť naozaj originalna vyzdoba,no nič,niekto ma na stenach fotky,iný hromadu fakeov.

Odesláno
"Takze uz jednou mi nekdo psal podobne blaboly ze to neni replika ale falzifikat. Takze uvedme to na pravou miru. Falzifikat je neco, co se vydava za original a STOJI stejne jako original. Podminka stejne ceny je jednoznacna! Rplika ci kopie je naopak neco, co vypada jako original a NESTOJI stejne! Prosim vezmete uz konecne navedomi, ze firma rolex muze byt poskozena pouze v pripade, ze se na trhu objevi hodinky rolex a ty se budou prodavat za stejnou cenu a tim dojde k odlivu SKUTECNYCH zakazniku rolexu. Ti kteri kupuji fejky NEJSOU skutecni zakaznici rolexu a tudiz nedochazi k faktickemu poklesu zisku firmy!!! Uz me unavuji ty vecne kecy o kradezich a podobnych nesmyslech. Podivejte se na fakta. Kolika hodinarskym firmam klesl zisk kvuli KOPIIM z ciny?"

___________________________________________________________________-

HOWG !!!

Tohle je nejaka propagace ci obhajoba fejku? Tohle je pouze a jedine obecne vysvetleni rozdilu mezi padelkem a kopii. Dale obecny priklad na hodinkach rolex prevzaty z hodinarskeho casopisu. Kde je prosim ME doporuceni ze je to lepsi nez original, ci nejaka reklama? Koukam, ze stale hodne lidem unikaji fakta a zkresluji celou situaci. Proto take nejsou schopni spravne argumentovat... No nic...

Odesláno

"načo kupovať 6 fakeov (alebo koľko bolo spominanych) a mať ich niekde uloženych ?"

czchoze odpovedal uz predtym:

"Jestli z nich mam radost? To si pis. Omega seamaster chrono s valjouxem 7750 potesi :-) Zpracovani prvotridni a cena i s postovnym z ciny 6000. Srovnej to se 100tisici :-) Ale ted vazne... Radost z nich mam. Jsou pekne a strojky jsou svycarske. Takova lemania je pekny kousek. A je mi fuk zda je v replikach nebo originale.

Tenhle topic jsem zalozil proto, abych se aspon trochu pokusil zabrani okradani lidi hajzlama co nepoznaji miyotu od NN. To snad muzes ocenit ne? :-)

V soucasne dobe mam 7 kusu replik te nejvyssi kvality v porizovaci hodnote 1890 USD.

Zpocatku jsem se na replikanty taky dival pres prsty, pak jsem ale pochopil o co jde. Tedy aspon tem, ktere znam osobne. Je to sbirani neobvyklych veci."

"Ale tak to preci neni. Jak jsem psal vyse... Ja ty repliky sbiram. To je vse. Ja nekradu to co si nemuzu dovolit. To bych nekomu musel ukrast originaly. Ja kupuju repliky hodinek. Zajimam se o detaily zpracovani atd. Prijde mi komicke tohle filozofovani... "

Odesláno
Pôvodne som nechcel zasahovať vôbec,ale jedna otazka:

načo kupovať 6 fakeov (alebo koľko bolo spominanych) a mať ich niekde uloženych ?

Musi to byť naozaj originalna vyzdoba,no nič,niekto ma na stenach fotky,iný hromadu fakeov.

Analogie se sexem:

Nekdo ma rad sex analni, nekdo oralni, nekdo je teplej jinej sousta kozy a ovce. Nekdo se rad necha zmlatit, jinej posr.t a dalsi pochc.t... Jedna otazka? Proc to delaji?

Odesláno
Analogie se sexem:

Nekdo ma rad sex analni, nekdo oralni, nekdo je teplej jinej sousta kozy a ovce. Nekdo se rad necha zmlatit, jinej posr.t a dalsi pochc.t... Jedna otazka? Proc to delaji?

Protože jsou taky na hlavu ??? :wallbash:

Odesláno
Analogie se sexem:

Já na tebe vážně reagovat nechci, ale tohle se fakt nedá. Ty si nabíháš pořád víc a víc :D

Tebou zmiňovaná zoofilie a prodávání faků mají společného to, že jsou ve většině civilizovaných zemí postaveny mimo zákon a svědčí o primitivismu člověka.

To ses zařadil do hezké škatulky :D :D :D

Ale teď vážně - začínáš být celkem nechutný. Tohle je fórum o hodinkách a ne tvých zájmech a zálibách.

Jsem pro zamčení tohoto fóra. Ztrácíme tu glanc všichni :(

Odesláno
Já na tebe vážně reagovat nechci, ale tohle se fakt nedá. Ty si nabíháš pořád víc a víc :D

Tebou zmiňovaná zoofilie a prodávání faků mají společného to, že jsou ve většině civilizovaných zemí postaveny mimo zákon a svědčí o primitivismu člověka.

Ale teď vážně - začínáš být celkem nechutný. Tohle je fórum o hodinkách a ne tvých zájmech a zálibách.

kdyz to rikas ty, tak to urcite budou me zajmy. Rozhodne urcite proto, ze ty rozhodujes o tom co je spravne a co ne. A taky proto, ze mluvis za vetsinu. Nebo treba taky proto, ze vetsina lidi si to mysli :D Nebo treba proto... On se vdycky duvod najde.

Odesláno

Je videt, ze pochopit na tak primitivnim priklade neco tak sloziteho jako je individualita je nad moznosti tveho intelektu. Nic si z toho nedelej. Ty zijes ve svete, kde jsou vsichni stejni - soude podle tvych prispevku psanych vetsinou v mnoznem cisle a zminujicich vetsinou vice lidi nez tebe samotneho. Ja ziju ve svete lidskych individualit a nemyslim si, ze mi prislusi nekoho soudit ci mu prikazovat co je pro neho lepsi. Ale to je pro tebe asi nepochopitelne...

Odesláno

Budeme se tu ještě někdy bavit o hodinkách? Na zpodobnění o sexu se zvířaty je lepší se vyspat, člověk pak raději napíše něco jiného, než původně plánoval, nebo si to raději úplně rozmyslí. Bylo by lepší vkládat svoji invenci do jiných témat. Nemám pravdu?

Obecně se na tomhle fóry vysyktuje docela dost lidské schopnosti hned všechno vstahovat na sebe, popř. rovnou jako útok na svoji osobu. Někdy je dobré uznat a tolerovat názor jiného, nebo svoji chybu.

And now for something completely diferrend... :)

Odesláno
kdyz to rikas ty, tak to urcite budou me zajmy. Rozhodne urcite proto, ze ty rozhodujes o tom co je spravne a co ne. A taky proto, ze mluvis za vetsinu. Nebo treba taky proto, ze vetsina lidi si to mysli :D Nebo treba proto... On se vdycky duvod najde.

Tak asi naznačovat nestačí, tedy:

* obhajuješ nesmysl nesmyslem

* bezdůvodně napadáš slušné lidi jen proto, že s tebou nesouhlasí

* když nevíš kudy kam tak místo racionálních argumentů sáhneš po vulgarismech a pod.

.

.

.

opravdu ti ještě nedošlo, že škodíš jen sám sobě a že by bylo vhodné "změnit lokál" takdy už ti nenalejou..... :blowup:

Odesláno
Budeme se tu ještě někdy bavit o hodinkách? Na zpodobnění o sexu se zvířaty je lepší se vyspat, člověk pak raději napíše něco jiného, než původně plánoval, nebo si to raději úplně rozmyslí. Bylo by lepší vkládat svoji invenci do jiných témat. Nemám pravdu?

Jen to ne, tohle jedno téma stačí :sick01: :axehead: :hannibal:

Odesláno
Tak asi naznačovat nestačí, tedy:

* když nevíš kudy kam tak místo racionálních argumentů sáhneš po vulgarismech a pod.

.

.

.

opravdu ti ještě nedošlo, že škodíš jen sám sobě a že by bylo vhodné "změnit lokál" takdy už ti nenalejou..... :blowup:

Nic neobhajuju

Prvni jsem byl vzdy napaden ja za to ze propaguji nejake fejky aniz bych na jedinem miste celeho fora napsal cokoliv propagujiciho

Nevim jak si skodim. Nicmene jestli vam nedoslo, tak jsem psal o fejkach ve vlakne o fejkach. Tak co jeste chces? Abych ve vlakne o fejkach psal o originalech? To asi toho zakladatele nezajimalo.

Odesláno

Nic neobhajuju

Prvni jsem byl vzdy napaden ja za to ze propaguji nejake fejky aniz bych na jedinem miste celeho fora napsal cokoliv propagujiciho

Nevim jak si skodim. Nicmene jestli vam nedoslo, tak jsem psal o fejkach ve vlakne o fejkach. Tak co jeste chces? Abych ve vlakne o fejkach psal o originalech? To asi toho zakladatele nezajimalo.

Chci abys už nepsal !

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...