xlaque Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 Carl V. Bucherer vznikol v roku 1888 otvorením prveho obchodu s hodinkami a šperkami a jeho povesť sa rychlo rozširila vo Švajčiarsku a v roku 1919 vyrabaju svoje prve hodinky.Datum sa u tejto značky vola "Annual calendar",pamäta si počet dni mesiaca,okrem februara,nevznika teda problem s mesiacmi,ktore maju 30 dni,ked treba prestavovať datum. Vlastne mechanicke kalibre,založene na Ete,damske modely maju quartz. V sučasnosti vyrabaju 2 panske kolekcie-Patravi a Manero;dve damske-Alacria a Pathos. Patravi Chronogarde kaliber CFB 1902 Chronograph, flyback, large date, annual calendar, rezerva chodu rezerva 42 hodin,WR 50m,priemer 44 mm Patravi TravelTec GMT kaliber CFB 1901.1 Chronograph,datum,GMT,cronometer rezerva 42 hodín,priemer 46,6 mm,WR 50m Špecialita:korunka pre kruh časovych zon ma tri pozicie (+,-,zaistena (osobne mi veľmi pripominaju JLC Extreme World Chronograph ) Manero Perpetual Calendar kaliber CFB 1955.1 chronometer,mesiac,deň,deň v tyždni,indikator priestupneho roku,mesačne fazy rezerva 42 hodin,WR 30m,primer 40 mm Alacria Diva pre nas nič zaujimave,len zakladne funkcie Pathos Diva to iste Oficialna stranka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 Jméno Bucherer u nás moc nezní (i když je už dlouho prodává Bechyně), ale některý modely se mi taky líbí, nejvíc tenhle model chrono+GMT Myslím, že to není tak úplně "jejich vlastní" kalibr založený na ETA strojcích, vyrábí to pro ně na zakázku podle jejich specifikací firma Dubois Depraz a mají na to práva, ale nedělají to in-house. Přesto, kombinace lunety, ciferníku plus pár červených detailů se mi tady moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 Ty vypadají zatraceně dobře! Honem to smaž! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pupik Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 Já jsem měl teď na ruce model Patravi Traveltec gmt ( kamarád si je přivez z UAE za cca 120tis... prý tři hodiny smlouvání, urážení se a zpětných návratů do šopu), to jsou skutečně nádherné cibule a jsou skutečně velké, sám mám problém, že mi většina pouzder připadá malých, ale toto byly po modelu RW don jovanni cosi grande první opravdu velké a "tlusté", tipuji min 15mm . Provedení je ve všech směrech dokonalé, ale to je u hodinek s dop. cenou 7500 eur samozřejmé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se