Marek8 Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Brusim si zuby na Tissot Seastar 1000, avsak tak skoro si ich nebudem moct dovolit, najskor o pol roka. No a nevidim tieto hodinky nikde na webe Tissotu, je to nebodaj preto, ze sa uz nevyrabaju? A ak niekto ma skusenosti s tymito hodinkami, tak som jedno ucho Na zahranicnom fore som cosi videl o nejakej chybovosti niektorych kusov tychto hodiniek.
PigyCZ Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 (upraveno) Brusim si zuby na Tissot Seastar 1000, avsak tak skoro si ich nebudem moct dovolit, najskor o pol roka. No a nevidim tieto hodinky nikde na webe Tissotu, je to nebodaj preto, ze sa uz nevyrabaju? A ak niekto ma skusenosti s tymito hodinkami, tak som jedno ucho Na zahranicnom fore som cosi videl o nejakej chybovosti niektorych kusov tychto hodiniek. Napis "Snow" , ten je prodává , i cena je velmi slušná http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...amp;#entry98244 Upraveno 4. srpna 2007 uživatelem PigyCZ
xlaque Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Na webe Tissotu už nie je ani T-lord,asi sa už važne dopredavaju len zasoby. Tiež na ne šetrim už 3 mesiace,takže som ich skušal. Su to krasne masivneho hodinky,no pre niekoho môžu byť až priliš. Myslim ,že na svoju cenu su vyborne,hoci len ETA 2824-2,ale napr pohlad na stroj,300m,amtireflex v novšej verzii,....
A@A Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Xlaque: Mas pravdu, na nete nie su ale iba v katalogoch pre predajcov. Kde budes kupovat, na slovensku alebo cez net?
sheepeck Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 (upraveno) Ja jsem stastny majitel Seastaru. Pokud tu na foru trochu pohledas, najdes tu par vlaken, kam jsem daval sve poznatky a taky par fotek. P. S. Snow uz ty sve Seastary prodal. Upraveno 4. srpna 2007 uživatelem sheepeck
xlaque Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Xlaque: Mas pravdu, na nete nie su ale iba v katalogoch pre predajcov. Kde budes kupovat, na slovensku alebo cez net? Pôvodne som chcel cez net,ale strane mi lepí,tak za ne zaplatim oveľa viac,ale s istotou A s prisahou,že mi vystačia do konca strednej (ale tomu sam neverim) Ešte boli v plane Samuraie,ale akosi mi netrhaju žily a prosim ostatnych,aby ma neprehovarali Jednoducho je to o pocitoch a mne Seastary proste sadli.
A@A Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Xlaque: V Bratislave ich mali jeden cas za 15 000sk ale inak na nete som ich videl skoro az za 19900sk. Tak snad ich ukecas
xlaque Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 No tu na severe v Žiline som sa pytal v dvoch obchodoch-v prvom 20 000,druhy 18 500,ešte su tu dalšie dve predajne,kde maju T+,ale asi budu v tom za 18 500 (je tam very nice predavačka ). A ak by sa ti chcelo spraviť dobry skutok,alebo by si len tak prechadzal Auparkom,popr inymi miestami,kde môžu byť,daj vedieť o cenach,spravil by som si menši vylet,v hlavnom meste som nebol už od marca.
ludvik Odesláno 4. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2007 Tu som sa z nich radoval pred rokom: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...1567&st=300 prikladám aj foto Tu si pozri ako som sa s nimi zahrával http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8082 Inak, dobrý zvuk,dobrá váha,dobrá kúpa
Marek8 Odesláno 5. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2007 (upraveno) Takže už sa iba dopredávajú? Lebo najskôr si ich budem môcť dovoliť o pol roka, reálnejšie však len o rok, a v tom čase už určite budú vypredané... Prečo Tissot prestal vyrábať také krásne hodinky? Vďaka všetkým za príspevky. Upraveno 5. srpna 2007 uživatelem Marek8
A@A Odesláno 5. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2007 (upraveno) hmmm az 3x mi to sem hodilo. ostatne prispevky som zmazal aby ste nemuseli citat to iste xlaque: nie je problem, ked pojdem do polusu alebo auparku pripadne do ineho nakupneho centra kuknem sa ti. pripadne skus napisat sem, za opytanie nic nedas. mal by to byt vyhradny distributor tissot na slovensko. ak tam napises tak potom daj vediet ako si dopadol. SPIRIT SLOVAKIA s.r.o. Adresa Gogoľova 18, 85101 Bratislava Telefón 02/ 63811185 Fax 02/ 63811182 Mobil E-Mail spirit@spiritsl.sk Činnosť výhradný distribútor švajčiarskych hodiniek TISSOT a talianskych hodinkových remienkov značky MORELLATO Upraveno 5. srpna 2007 uživatelem A@A
xlaque Odesláno 5. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2007 Marek8:ja som planoval Tissoty až na 18,ale kedže toto su jedine,ktore sa mi pačia,tak som si dal na čas o rok dopredu,pretože z automatov sa mi žiadne tak nepačia,držim palce aj na nohach,aby sa ti podarili,ale na druhej strane,stare quartzove T-lordy ešte na nete vidať a navyše,koľko ludi si na slovensku si kupuje hodinky nad 5 000 ? Ludvik:tato prva verzia si mi až tak nepači,kvôli chybajucej vyplni (neviem si predstaviť,ako na ne pozerať v noci) a antireflexu. Ale pekne čitanie od teba (vas,kurnik,ked ja nikdy neviem,či tykať,alebo vykať,ked väčšina osadenstva je staršia) a navyše to presne nastavenie...to bolo napinave ako detektivka. A@A:dakujem za adresu,určite napišem,ale ešte sa pokusim aj na nejake dohadovanie. Ach,len ked tych 22 tisic,čo tu teraz mam pri sebe musim uhradiť za novy počitač
sheepeck Odesláno 5. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2007 (upraveno) Nebojte se nakupovat pres net (ebay). Prece jen je to uspora skoro 50%. No, musim ale priznat, ze sve prvni jsem taky koupil normalne v Cechach v obchode, ale dalsi jsem si koupil pres net a bylo to v poradku. Kdyz jsem pozadoval vymenu (z duvodu volnejsi lunety) tak nebyl problem. Myslim, ze financni uspora je natolik slusna, ze se vyplati strachy odlozit. Upraveno 5. srpna 2007 uživatelem sheepeck
xlaque Odesláno 5. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2007 No strach je prave to,prečo ich chcem z kamenneho obchodu,možno to bolo šťastie,ktore nemusim mať A@A:si si isty,že tam maš spravny e-mail ? Lebo po odoslaní mi prišli dva,podľa ktoych to vyzera,že spirit@spiritsl.sk je e-mail hosting.
A@A Odesláno 5. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2007 (upraveno) Xlaque Hmmmm tazko povedat ci ten email je spravny ja som to ztiahol z netu. Skusim najst tu linku a hodim ti ju sem A mam to http://www.pska.sk/bcs/index.php?stranka=t...čky%20MORELLATO Este otazka: kedy ich planujes kupit? skusim sa spytat na zlavu v jednom hodinarstve. Upraveno 5. srpna 2007 uživatelem A@A
xlaque Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 A@A:prepač,ten mail bol spravny,len mi to večer nechcelo prejsť k nim. Odpoved: Dobrý deň, doporučená cena modelu T19158331 je 19.640,-Sk. S pozdravom Andrea Bezáková Zdržujem sa slov,pretože by patrili k nizkemu jazykovemu štylu Bud ešte zarobiť viac,alebo si važne pozrieť na internet.
A@A Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 Hmmm no tak tomu sa hovori smola. Este par rokov dozadu kedy nebol tento server a nevenoval som sa hodinkam napisal som autorizovanemu distributorovi hodinike Pierre Cardin a ziadal o damske hodinky pre priatelku,kt nemali uz v obchode. Odpisali mi,ze ma do 3 dni budu cakat v Poluse s 20% zlavou. Asi som mal viac stastia. Inak napisal som este do jedneho hodinarstva a tam by ich mali po zlave za 17-18000sk ale zalezi od modelu, kt zvolis.
marosh Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2007 (upraveno) Fakt nevím, co tady řešíte. Jestli chcete hodinky za dobrou cenu, tak to u kamenných obchodů budete brečet ještě pět roků. Zkuste si občas pořádně prošmejdit chronomag a zjistili byste, že většina zdejších starých plejerů se e-shopů nebojí. Stačí ho jen najít a pak se tady zeptat na reference, to není takový problém. Já přikládám odkaz na jeden takový classybrand z USA, tam ty Seastary vyjdou i z dopravou na 9.225,-Kč (při dnešním kurzu dolaru vůčí české koruně), no a ikdyž vám celníci napálí DPH+nějaké to clo, tak jste pořád ušetřili hafo té vaší měny. Tchus. http://www.classybrand.com/watches/watch_f...id=T19.1.583.31 Upraveno 7. srpna 2007 uživatelem marosh
A@A Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2007 (upraveno) Marosh: Neuraz sa ale Xlaque je chalan, kt este vobec nepracuje a ma menej nez 18. Chudak setri na hodinky viac nez 3 mesiace a ty tu prides so svetovym napadom ako objednat hodinky z netu. Ako tak citam budu tu jeho prve hodinky a povedz me si pravdu nikto nechce aby chlapec prisiel k sklamaniu keby sa mu nahodou pokazali. Cena za nasledne poslanie do USA, kt v castom pripade sa neprpeplaca by sa viac a viac kopila. Dost casto americki predajcovia nedavaju medzinarodnu zaruku ale da sa len uplatnit u nich. Takze neviem ako by si sa citil ty v jeho kozi a ci by si sa zrovna hned dal na objednavku z netu. Myslim,ze nie. Preto treba nechat rozhodnutie na nom a pripadne sa mu pokusit zohnat v SR alebo CR nejaku peknu zlavu. Upraveno 7. srpna 2007 uživatelem A@A
Vasek Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2007 Nové hodinky "za levno" se dají koupit i v českém kamenném obchodě. Například Hibernia má v OD Kotva - a nejen tam - pravidelné jarní výprodeje - konkrétně Tissot Seastar se tam letos v květnu prodávali s 50 procentní slevou (za cca 8 tis. Kč). Já jsem přišel už bohužel pozdě, ale přesto jsem si pořídil MIDO Ocean Star Automatic za 7 tis. (doporučená maloobchodní cena přes 14 tis.). Takže to jde - stačí jen sledovat nabídky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se