Návštěvník Snow Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 (upraveno) Baselworld 2015 - Ulysse Nardin ? Ulysse Anchor Tourbillon Limited Edition to 18 pieces in rose gold ? 18 pieces in white goldMovement Caliber UN-178 ManufactureTourbillon29 jewels, 18?000 V/HPower-Reserve Min. 7 days, double barrelEscapement Constant Ulysse Anchor Escapement in siliciumWinding Manual WindingFunctions Hours and minutes, power reserve indicatorCase Rose gold or white goldDimensions 44 mmDial Grand Feu EnamelWater-resistance 30 mCrystal Antireflective sapphire crystalCase-back Sapphire crystalBand Leather with simple buckle zdroj - http://www.watchmundi.com/2015/03/25/ulysse-nardin-ulysse-anchor-tourbillon/ Edit - doplnění technických údajů Upraveno 26. března 2015 uživatelem Snow
Maxmillian Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Krasa. Jeden z prvnich tourbillonu, ktery se mi fakt libi!
stosi Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Souhlasím. A příjdou mi takové ne-nardinovské, míněno v dobrém.
MJ. Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 příjdou mi takové ne-nardinovsképřesně tak, čekal sem nějaký zvěrstvo a vono ne. Pěkný sou
Viktor Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Mně přijdou nějaký divný, ten font písma s jinou orientací hodin a minut působí neharmonicky. Plus moc nemusím tradiční turba na šestce, i když tohle turbo je vymazlený.
McStinger Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Perfektné sú. Aj turbo je paráda, samo osebe je chutné a netrčia doň kadejaké kolieska a iné rušivé prvky. Plus pekne urobená rezerva chodu.
Funthom95 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Tourbillon je krásný, rezerva chodu pěkná, ciferník a ručičky jsou příšerné; nerozumím proč se Un snaží jet na vlně retro - mají svůj styl, a ten tímhle potlačili.
jenik77 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Prvni UN, ktere se mi libi. Krasne hodinky bez jejich klasickych cingrlatek. A to turbo je uzasne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se