Kapybarus Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Zdravim, rozmyslam nad kupou laco tokio. Pacia sa mi, len mi par veci nesedi. Nie su prilis male pre muza? Teraz mam 42 mm hodinky, ktore su tak akurat. Daju sa nosit aj k obleku? Kde je najlepsie kupit, aby prisli v dobrom stave? Na Slovensku ich zjavne nikto nepredava? Vo Viedni neviete o nejakom obchode? Dakujem.
kandrdas Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Mě se stylem hodinky líbí. Nicméně velikost 36 mi přijde hodně malá. Nejlepší by bylo hodinky si vyzkoušet naživo. Já bych si koupil radši Laco Aachen. Podobný styl a velikost 42. Ideální - teda pro mě. V téhle cenové relaci. Jinak hodinky jsou mi velmi sympatické.
Kapybarus Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2015 Dakujem, tie su fajn. Velmi podobne su aj Steinhart Nav B-Uhr 44. Problem je akurat s tym vyskusanim. V blizkom okoli Bratislavy neviem, kde by sa dali pozriet ci uz Laco alebo tie Steinharty.
MejlaG Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 ber ty větší, 42 mm je akorát. pokud chceš pilotky s historií, Laco je za ty peníze skvělá volba. a, slovenský toptime můžu jen doporučit, mimořádná vstřícnost a skvělé služby
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se