Přejít na obsah

Kapybarus

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

914 zobrazení profilu

Kapybarus's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Z automatov odporucam archimede Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
  2. Hmm, dufam, ze mate pravdu. Totiz mam starsie auto, ktore trase a vibruje trosku viac a bratislavske cesty tomu velmi nepomahaju. Niekedy mam pocit, ze to je skoro ako jazda na bicykli, cez volant tie narazy riadne citit. Aj vibracie.
  3. Bicykel je jasny, ale co rozbite cesty a vibracie na hodinky prenasane cez volant? Moze to byt casom problem?
  4. No ma to byt sukromny email a serioznu komunikaciu. Biznis tiez nevylucujem, ten mam ale zatial zvlast. Koncovky co sa trochu bojim, ze v telefone to ludia prepociju a zapisu si com
  5. Zdravim. Chcem si spravit vlastny email meno@priezvisko, no bohuzial koncovky sk a com su uz mimo. V ponuke su eu, co a net napr. No otazka je, ktora z tychto posobi najserioznejsie a je pre email najvhodnejsia. Dakujem
  6. Zdravim, neviete, prosim, ci je nejaky obchod vo Viedni, kde predavaju Archimede? Diky
  7. Ok, tak opravujem - skor nieco ako elegantny styl na bezne nosenie, obcasne aj k obleku
  8. Zdravim, mam v sucasnosti hodinky citizen 4028 a hoci sa mi pacia, neviem ci som sa za par tyzdnov zzil s tym, ze maju trochu neprehladny cifernik. Rozmyslam, ze by sa mi na bezne nosenie, k obleku hodilo nieco jednoduchsie. Velmi sa mi pacili alpine startomer s chrono(quartz), ale do takto drahych by som uz asi nechcel ist. Stale sa bojim kde sa mi citizeny oskru. Su tu potom este laco trier, ktore sa mi velmi pacia, jedina nevyhoda je mineralne sklicko, ale to sa myslim da vymenit pri poskriabani. Co radite? Nechat citizeny, ak sa teda daju povazovat za elegantne aj k obleku? Alebo skor laca a citizeny predat? Dakujem
  9. Kapybarus

    Laco tokio kupa

    Dakujem, tie su fajn. Velmi podobne su aj Steinhart Nav B-Uhr 44. Problem je akurat s tym vyskusanim. V blizkom okoli Bratislavy neviem, kde by sa dali pozriet ci uz Laco alebo tie Steinharty.
  10. Zdravim, rozmyslam nad kupou laco tokio. Pacia sa mi, len mi par veci nesedi. Nie su prilis male pre muza? Teraz mam 42 mm hodinky, ktore su tak akurat. Daju sa nosit aj k obleku? Kde je najlepsie kupit, aby prisli v dobrom stave? Na Slovensku ich zjavne nikto nepredava? Vo Viedni neviete o nejakom obchode? Dakujem.
  11. Boli to citizeny as4025, as4035, as4050. Vsetko islo o autorizovanych predajcov citizen v Bratislave v obchodnych centrach. Na taketo veci mam bohuzial smolu alebo skumam veci podrobnejsie nez ini. Kamarat, ktory kupoval u jedneho z nich dvojo citizen hodiniek nemal problem, ja som nakoniec ledva ledva zohnal tie 4025 v bezchybnom stave. Skor ma to sokovalo pri alze, kedze tie snad nikto ani neskusal, no ked som dvojo hodiniek vratil, tretikrat som to uz nechcel riskovat. Ked su vo vyklade niekolko mesiacov, tak je tam to riziko asi vacsie a mozno nie kazdy je pri skusani opatrny.
  12. Zdravim. Stretli ste sa s tym, že hodinky z obchodov, kde ich predavaju rovno z vykladu, lebo viac kusov nemaju, byvaju vo velmi zlom stave so skrabancami a kratermi? Musel som takto obehnut niekolko obchodov (autorizovanych), kym som nasiel kus v 100% stave. To iste objednavanie z alzy. Dvojo hodiniek, obe som vracal hned na druhy den pre skrabance (raz na ciernej PVD oceli, raz na titane DLC). Som len vyberavy alebo nieco nie je v poriadku? Viem, ze sa skrabance casom objavia, ale ked kupujem hodinky za cenu novych, cakam, ze aj budu vyzerat ako nove.
×
×
  • Vytvořit...