Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V kamenném obchodě v Praze, kde mají velkou kolekci ruských hodinek, mi nabídli Poljot international s turbem. Prý novinka. Prý rusko-švýcarská koprodukce. Na ksichtu "Poljot international, Made in Germany" Prý je továrna v Německu. A dušovali se, že s Čínou to nemá nic společného. Design slušný(42mm, klasika), manuál, rezerva prý 80h(no nic moc na turbo), cena v železe cca 80k. Je to možné? Víte něco bližšího?

Odesláno
V kamenném obchodě v Praze, kde mají velkou kolekci ruských hodinek, mi nabídli Poljot international s turbem. Prý novinka. Prý rusko-švýcarská koprodukce. Na ksichtu "Poljot international, Made in Germany" Prý je továrna v Německu. A dušovali se, že s Čínou to nemá nic společného. Design slušný(42mm, klasika), manuál, rezerva prý 80h(no nic moc na turbo), cena v železe cca 80k. Je to možné? Víte něco bližšího?

Co je to turbo?

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
Co je to turbo?

ja mam Porsche bi-TURBO ;-} to je asi presnejsie ako len turbo!

Odesláno
J.F. myslel asi tyto :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Zdroj : http://www.tophodinky.cz/3091t02-tourbillon-hodinky-756.html

Měl jsem je na ruce a jsou moc hezké !!! Cena k jednání byla 78.000,-

Jo, jo to jsou voni. Jenom pořád nemám jasno o původu toho strojku. Ona uváděná přesnost +- 15s na turbo není nic moc. Běžné ETY ji mají (někdy i o řád) vyšší.

Odesláno

Tak jsem hodil dotaz na strojek, a tohle odpověděli:

ohledně hodinek Poljot International , model tourbillon , je to limitovaná edice 100 kusů , co se týká původu, hodinky jsou rusko-švýcarská koprodukce , firma Poljot International se sídlem v Německu obdrží rozebraný kalibr a poté jej kompletuje , hodinky jsou vyráběny v Německu . Co se týká sklíčká je safírové , spodní dýnko průhledné s minerálním sklíčkem .Možnost prohlédnout osobně ještě máte v Naší druhé prodejně , která je v hotelu Intercontinental v Pařížské ulici v Praze , jsou tam již dva poslední kusy , jinak už jsou vyprodané .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...