J.F. Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2007 V kamenném obchodě v Praze, kde mají velkou kolekci ruských hodinek, mi nabídli Poljot international s turbem. Prý novinka. Prý rusko-švýcarská koprodukce. Na ksichtu "Poljot international, Made in Germany" Prý je továrna v Německu. A dušovali se, že s Čínou to nemá nic společného. Design slušný(42mm, klasika), manuál, rezerva prý 80h(no nic moc na turbo), cena v železe cca 80k. Je to možné? Víte něco bližšího?
afrikab Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 V kamenném obchodě v Praze, kde mají velkou kolekci ruských hodinek, mi nabídli Poljot international s turbem. Prý novinka. Prý rusko-švýcarská koprodukce. Na ksichtu "Poljot international, Made in Germany" Prý je továrna v Německu. A dušovali se, že s Čínou to nemá nic společného. Design slušný(42mm, klasika), manuál, rezerva prý 80h(no nic moc na turbo), cena v železe cca 80k. Je to možné? Víte něco bližšího? Co je to turbo?
Návštěvník Snow Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Názorně Breguet Tourbillon 7047
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Co je to turbo? ja mam Porsche bi-TURBO ;-} to je asi presnejsie ako len turbo!
PigyCZ Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 (upraveno) neco ruského jsem našel, ale jestli to dělají sami??: ЧаŃ?Ń? Chaikin Chaikin-turbillon http://www.bestwatch.ru/watchdetail.phtml?idw=53418 Upraveno 14. srpna 2007 uživatelem PigyCZ
Návštěvník RaGe Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 J.F. myslel asi tyto : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj : http://www.tophodinky.cz/3091t02-tourbillon-hodinky-756.html Měl jsem je na ruce a jsou moc hezké !!! Cena k jednání byla 78.000,-
J.F. Odesláno 16. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 J.F. myslel asi tyto : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj : http://www.tophodinky.cz/3091t02-tourbillon-hodinky-756.html Měl jsem je na ruce a jsou moc hezké !!! Cena k jednání byla 78.000,- Jo, jo to jsou voni. Jenom pořád nemám jasno o původu toho strojku. Ona uváděná přesnost +- 15s na turbo není nic moc. Běžné ETY ji mají (někdy i o řád) vyšší.
PigyCZ Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Tak jsem hodil dotaz na strojek, a tohle odpověděli: ohledně hodinek Poljot International , model tourbillon , je to limitovaná edice 100 kusů , co se týká původu, hodinky jsou rusko-švýcarská koprodukce , firma Poljot International se sídlem v Německu obdrží rozebraný kalibr a poté jej kompletuje , hodinky jsou vyráběny v Německu . Co se týká sklíčká je safírové , spodní dýnko průhledné s minerálním sklíčkem .Možnost prohlédnout osobně ještě máte v Naší druhé prodejně , která je v hotelu Intercontinental v Pařížské ulici v Praze , jsou tam již dva poslední kusy , jinak už jsou vyprodané .
Lukáš Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 No myslím, že za tu cenu by mohly vypadat trošku lépe. Nápis Tourbillon a v.č. na ciferníku vypadá opravdu úchvatně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se