Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
Odesláno

Řešilo se tu sklíčko, proč neni safírový, když se podívam na jejich stránky, v popisu už maj "Convex scratch-resistant sapphire glass" ... ;)

Odesláno

Možná budu vypadat jako blbec, ale víte co mně není jasný? U modrýho Monaca jde zcela zjevně o snahu co nejvíce se přiblížit originálu. Možná proto to plastový sklíčko. Který je podle mě fakt blbost. Nejde přece o to, jestli se dá poškrábanej plast vybrousit a přeleštit. Hele, já si koupím hodinky za desítky tisíc a tohle se mně fakt nechce dělat. Leštit a brousit. Zvlášť když vím, že existují lepší technologie. Ale dobrá. Jenže když už jde o to, být autentický - proč tam teda není jen logo HEUER? V tý době přece o nějaký fůzi s TAGem nemohla být řeč? Pak bych to bral jako re-edici a myslím, že by v konečným důsledky byla i sběratelský hodnotnější. Ale možná se pletu.

Odesláno

Nejedná se o reedici. Od původních Monac se stávající liší v několika detailech ciferníku (nemluvě o použitém kalibru) - proto jsou označeny jako TAG Heuer (tedy názvem po převzetí Heuera skupinou Louis Vuitton Moet Henessy), stejně tak po r. 2001 znovu vyráběné typy Carrera, Autavia nebo Monza.

Jako reedice se označovaly Carrery a Monaca z konce 90. let minulého století. Ty byly taky označeny pouze logem Heuer.

Odesláno
  Bobr napsal:
Nejedná se o reedici. Od původních Monac se stávající liší v několika detailech ciferníku (nemluvě o použitém kalibru) - proto jsou označeny jako TAG Heuer (tedy názvem po převzetí Heuera skupinou Louis Vuitton Moet Henessy), stejně tak po r. 2001 znovu vyráběné typy Carrera, Autavia nebo Monza.

Jako reedice se označovaly Carrery a Monaca z konce 90. let minulého století. Ty byly taky označeny pouze logem Heuer.

Děkuju za stručné a jasné vysvětlení.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...