vito Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Dostal jsem hodinky Prim a protože neumím sem dávat fotku, tak je popíšu. Kulaté, chromované pouzdro, bílý čiselník, centrální vteřinovka, ručičky a indexy zlaté. Bez datumu. Na dvanáctce, trojce, šestce a devítce čísla, ostatní indexy jsou čárky. Šroubovací víčko, šroubovací je ale jen jakýsi kroužek, který přitlačuje tenké nerezové víčko. Víčko je číslované a je na něm nápis " Prachutěsné provedení - víčko ocel nerez ". Hodinky nejdou, když jsem je otevřel, tak to vypadá, jako by se do nich dostala voda.Jedna z těch paciček, co drží strojek, je rezatá. Prosím o informaci, co je to za hodinky a zda je mám nechat zprovoznit. Díky.
Honza49 Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Je to kaliber 66. Kup si v bazaru osekané s dobrým strojkem a strojek si nech vyměnit, nebo ho vyměň sám. Já takový strojek koupil za 10 Kč. Pravda, asi se Ti to tak levně nepodaří, ale za 100 bys to mohl pořídit.
Luk Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Jestli je to v prachotěsném pouzdře tak bych to viděl spíš na kalibr 55. Poznáš to podle počtu kamenů. 16 rubínů kal. 55. 17 rubínů kal 66.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se