Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máte někdo zkušenost s hodinkami zn. Skagen? Myslím hlavně s nějakými pánskými, ale nakonec to bude jedno. hlavně preciznost, provedení atd.

Dík za info :smile_anim:

Odesláno
  X-Bob napsal:
Máte někdo zkušenost s hodinkami zn. Skagen? Myslím hlavně s nějakými pánskými, ale nakonec to bude jedno. hlavně preciznost, provedení atd.

Dík za info :smile_anim:

Zkušenost ne, zatím po nich jen tak pokukuju. Je to originální design za přijatelnou cenu. Pokud je chceš vidět naživo, mají je v mnoha hodinářstvích.

Odesláno
  dubraro napsal:
Zkušenost ne, zatím po nich jen tak pokukuju. Je to originální design za přijatelnou cenu. Pokud je chceš vidět naživo, mají je v mnoha hodinářstvích.

Přítelkyně jedny má už rok a nestěžuje si. Jsou tenoučké a lehoučké, řekl bych že i kvalitně zpracované.

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Koupil jsem teď bratrovi jedny k promoci (tenké, hranaté, s koženým řemínkem). Za dvaapůl tisíce si myslím vzhledově velmi povedené, zaujmou na první pohled a nevypadají nijak lacině. Vlhkotěsné jsou, sklíčko mají minerální... zatím si myslím mu budou stačit a ať si pak koupí co se bude líbit jemu:)

Odesláno
  Tyr napsal:
Koupil jsem teď bratrovi jedny k promoci (tenké, hranaté, s koženým řemínkem). Za dvaapůl tisíce si myslím vzhledově velmi povedené, zaujmou na první pohled a nevypadají nijak lacině. Vlhkotěsné jsou, sklíčko mají minerální... zatím si myslím mu budou stačit a ať si pak koupí co se bude líbit jemu:)

Kde?

Odesláno
  New X-Bob napsal:
Kde?

Objednal jsem je na www.chrono.cz Jinak "naživo" by se snad nějaké skageny daly vidět v Praze na budějovické, v obchodním centru DBK (bývalý dům bytové kultury). Byl jsem tam s přítelkyní na večeři, prošli jsme okolo hodinářství a všiml jsem si nápisu na vitríně. Ovšem jaké modely tam mají nevím...

Návštěvník RaGe
Odesláno
  Tyr napsal:
Objednal jsem je na www.chrono.cz Jinak "naživo" by se snad nějaké skageny daly vidět v Praze na budějovické, v obchodním centru DBK (bývalý dům bytové kultury). Byl jsem tam s přítelkyní na večeři, prošli jsme okolo hodinářství a všiml jsem si nápisu na vitríně. Ovšem jaké modely tam mají nevím...

Jo,jo na Budějárně je mají a docela dost modelů. Ovšem když dojdeš ještě za roh, je tam mnohem menší hodinářství, ve kterém mají pár Orientů a Poljotů, ale hlavně tam sedí starší pán s lupou na oku a věčně se v něčem šťourá ! Velmi sympatické vidět někoho kdo nejen vyměňuje baterky, ale dělá hodinařinu.

• Po roku...
Odesláno

Občas se otočím v nějakém bližším Německu (Dresden, Regensburg) a Skageny tam mají snad v každém obchodě s hodinkama (pravda, znám většinou jen ty v nákupních centrech). A jako u většiny zboží tak tak o 20% nižší cena, než na stejné modely u nás.

Odesláno
  Martin12 napsal:
Přítelkyně jedny má už rok a nestěžuje si. Jsou tenoučké a lehoučké, řekl bych že i kvalitně zpracované.

Pod to bych se podepsal. Jedny jsem kupoval ženě letos na vánoce, je s nimi velmi spokojená.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...