BIMBAM Odesláno 17. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 Klávesy na interpunkční znaménka má snad každá klávesnice. Vždyť i ty jí v první větě používáš... Trošku k tématu: pokud máš pouzdro nové, tak je opravdu divné, že s tím máš problémy. Já nemám problémy s novým pouzdrem, ale zajímá mě jestli nějaké problémy nevzniknou. Vždy jsem nosil hodinky jen do školy a pak je sundával. Tak nevím co mi udělají z rukou, když je budu nosit celý den. Ale ta podložka na pásku to samozřejmě řeší. Už tak strávím po doktorech hodně času, tak si nechci pohoršit.
grga_pitic Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 kdyz jsem si precetl nazev tohoto vlakna, myslel jsem si, ze konecne nekdo nasel odvahu a zalozil opravdu kriticke vlakno o znacce PRIM Skoda
typograf Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 kdyz jsem si precetl nazev tohoto vlakna, myslel jsem si, ze konecne nekdo nasel odvahu a zalozil opravdu kriticke vlakno o znacce PRIM Skoda Nedomnívám se, že k založení kritického vlákna je zapotření nějaké odvahy. Klidně bych ho založil, ale nemám žádný důvod. Mně totiž značka PRIM přináší jenom samé potěšení ............
Eda Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 prc tadu rsite plotiku a interfunkcia didaktiku kdys je toto porum o hdinkach to zs nema nekdo co delat? Je dokzane ze stejne mozek sleduje pouze prvni a posledni slabkutocojemezi si domysli a vetsinou se trefi. Takže mi neříkej Rejpale že jsi to nepocpil :-P
BIMBAM Odesláno 18. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 kdyz jsem si precetl nazev tohoto vlakna, myslel jsem si, ze konecne nekdo nasel odvahu a zalozil opravdu kriticke vlakno o znacce PRIM Skoda To kritický vlákno bych mohl klidně založit, ale neudělám to, protože jediný český firmě co kdy vyráběla hodinky s vlastními kalibry nebudu dělat problémy, třeba zas někdy výrobu komplet hodinek založí. A ptáte se cože jsem měl za problém. Jelikož nejsem člověk, který by dal za hodinky dvacítku, měl jsem před rokem takovejhle stupidní dotaz na hodinky, který jsem poslal mejlem do Eltonu.: Chtěl jsem hodinky bez kvalitní krabičky bez pásku a s minerálním sklíčkem. Nikdo neodpověděl a tak jsem poslal ještě jeden, říkal jsem si třeba se mejl někde ztratil. Přesto že mi přišla zpráva o tom, že si zprávu přečetli, dodneška mi nikdo neodpověděl. Čekal bych, že mi odpoví třeba: Pane hodinky bez pásku nedodáváme a trhnite si, ale prostě nic. Byl jsem pro ně jen nemajetný zákazník, co nestojí za odpověď. Když jsem se na něco ptal švajcarskýho výrobce mejlem, poslal mi nádherný dopis s katalogem a se vší úctou co k tomu patří. Nakonec jsem si koupil hodinky SEIKO, které splňovaly všechny moje představy. A byl klid. Ale nemám nic proti tomu, když si někdo koupí hodinky u Prima za desetitisíce, protože bych si moc přál, aby se české hodinky vrátily mezi hodinářské země.
grga_pitic Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2007 to bimbam. Chapu, z me strany to bylo jen popichnuti. Ja PRIM RAD NEMAM (deklaruji verejne) .... jen me proste zaujal nazev Tveho vlakna .,...
Lukáš Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Pokud někdo není schopný odpovědět na mnou poslaný mail dokáže mě to pěkně znechutit, vytočit a nakonec to končí tak, že si raději koupím od jiného výrobce. Zajímalo by mě jak by pak řešili případnou reklamaci??? Vážně divné Bimbame, Prim odpovídá vždy, komunikace je opravdu příkladná. To samé platí o švýcarských firmách, přesně jak píšeš.
BIMBAM Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Fakt nekecám, důkaz už ale nemám. Ale může mi sem prim napsat, kolik by ty hodinky tenkrát před rokem stály, než se jejich cena zase o několik tisíc zvedla. Byly to tehdá ty nejlacinější mechaniky. Myslím tedy cenu bez kvalitní krabičky, bez pásku a s minerálním sklíčkem. Ale už sem asi moc nechodí, mě by to taky nebavilo trávit na fóru tolik času a odpovídat neustále na dotazy. Na jeho obhajobu musím říct, že jsem mejl neposílal přímo jemu, ale na oficiální mejl uvedený na stránkách Eltonu. Bylo to někdy o loňských prázdninách.
VS Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Fakt nekecám, důkaz už ale nemám. Ale může mi sem prim napsat, kolik by ty hodinky tenkrát před rokem stály, než se jejich cena zase o několik tisíc zvedla. Byly to tehdá ty nejlacinější mechaniky. Myslím tedy cenu bez kvalitní krabičky, bez pásku a s minerálním sklíčkem. Ale už sem asi moc nechodí, mě by to taky nebavilo trávit na fóru tolik času a odpovídat neustále na dotazy. Na jeho obhajobu musím říct, že jsem mejl neposílal přímo jemu, ale na oficiální mejl uvedený na stránkách Eltonu. Bylo to někdy o loňských prázdninách. Hodinky bez řemínku v igelitovém pytlíku - odhaduji snížení ceny v řádu desetikorun nebo spíš vyšší cenu za vyšší náklady na expedici nestandardní zakázky Ale nejspíš to nebude možné vůbec, protože Prim o slevách nejedná.
BIMBAM Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Hodinky bez řemínku v igelitovém pytlíku - odhaduji snížení ceny v řádu desetikorun nebo spíš vyšší cenu za vyšší náklady na expedici nestandardní zakázky Ale nejspíš to nebude možné vůbec, protože Prim o slevách nejedná. Já jsem nikdy neřekl ať jedná o slevě. Sleva znamená, že za komplet zboží chci dát nižší cenu, ale toto jsem nepožadoval. Ani by mě to nenapadlo u jiných výrobců, ale na stránkách Eltonu, píší, že dělají i na přání zákazníka. Ptal jsem se a slušnost je odpovědět. Kdyby řekli, že budou náklady bez řemínku, minerálního sklíčka a igelitového pytlíku vyšší. Neřekl bych půl slova a šel o dům dál. Což se stejně stalo, takže to má asi takhle zautomatizovaný. A mimochodem a to budou asi vědět právníci navštěvující toto fórum. Když jsem byl na škole právník nám říkal, že ceny u nás jsou smluvní. Takže když si koupíte v supermárketu rohlíky můžete o ceně za ně smlouvat. Bylo by vám to asi houby platný, ale ze zákona na to máte právo.
VS Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Já jsem nikdy neřekl ať jedná o slevě. Sleva znamená, že za komplet zboží chci dát nižší cenu, ale toto jsem nepožadoval. Ani by mě to nenapadlo u jiných výrobců, ale na stránkách Eltonu, píší, že dělají i na přání zákazníka. Ptal jsem se a slušnost je odpovědět. Kdyby řekli, že budou náklady bez řemínku, minerálního sklíčka a igelitového pytlíku vyšší. Neřekl bych půl slova a šel o dům dál. Což se stejně stalo, takže to má asi takhle zautomatizovaný. A mimochodem a to budou asi vědět právníci navštěvující toto fórum. Když jsem byl na škole právník nám říkal, že ceny u nás jsou smluvní. Takže když si koupíte v supermárketu rohlíky můžete o ceně za ně smlouvat. Bylo by vám to asi houby platný, ale ze zákona na to máte právo. Ona to ani nebyla kritika Prima, ale obchodníků obecně. Selský rozum zákazníka říká, že když hodinky stojí 8000 a koupím je bez řemenu za 1000 a krabičky za 200, budu je mít o 1200 levnější. Jenomže tak to není, obchodník snížení nákladů radši započte do zvýšení zisku než do snížení ceny. Takže se dozvíš, že krabičku máš zdarma a za řemen odečte nákupní cenu a přičte nedefinovatelné náklady za nestandardní jednání a cena se nezmění. Nebo nabídne za stejnou cenu něco navíc, co ho nic nestojí. Taky jsem mu před rokem posílal požadavek na informaci o renovaci hodinek. Pár minut po odeslání mailu mi volal. Že jsme se nedohodli nepovažuji za ničí chybu, ale prostě jsme měli každý jinou představu.
BIMBAM Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Ona to ani nebyla kritika Prima, ale obchodníků obecně. Selský rozum zákazníka říká, že když hodinky stojí 8000 a koupím je bez řemenu za 1000 a krabičky za 200, budu je mít o 1200 levnější. Jenomže tak to není, obchodník snížení nákladů radši započte do zvýšení zisku než do snížení ceny. Takže se dozvíš, že krabičku máš zdarma a za řemen odečte nákupní cenu a přičte nedefinovatelné náklady za nestandardní jednání a cena se nezmění. Nebo nabídne za stejnou cenu něco navíc, co ho nic nestojí. Taky jsem mu před rokem posílal požadavek na informaci o renovaci hodinek. Pár minut po odeslání mailu mi volal. Že jsme se nedohodli nepovažuji za ničí chybu, ale prostě jsme měli každý jinou představu. No právě, tak by to mělo být. Já nejsem ani ekonom ani právník, ale právě jsem čekal když už na nic, alespoň na to nedohodnutí. Já bych tu dvacítku na nový hodinky třeba i sehnal, ale prostě to není můj styl. Kdybych nosil drahé (pro mne, pro někoho pár korun) pořád bych se musel ujišťovat jestli jsem je neztratil, jestli jsem neškrábl pouzdro nebo sklo, takže by to byla pro mne spíš otrava než dobrý pocit z kvalitních hodinek a asi by pořád ležely doma.
vito Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 No, já tu novou generaci hodinek PRIM taky nemusím. Nejsem vůbec odborník, ale poměr cena/kvalita se mi nezdá realistický. Ale to je jenom můj názor. Mám krásné PRIM Sport I gen. / IMHO nejpěknější PRIMky /, ale nechat si je dát v ELTONu do nerezového pouzdra za ty peníze, to opravdu ne. Mám pouzdro ve výborném stavu a tak je občas provětrám a jsem spokojen. A ať to nikdo nebere jako kritiku hodinek PRIM všeobecně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se