travex Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Chci se zeptat zkušených digi mágů na jednu záležitost. Teď jsem si na Casio ana-digi všimnul, že se mění intenzita displeje, pokud vydávají zvukový signál (když procházím režimy) a nebo rozsvítím světlo. Prostě zmáčknu "mode", pípne to a zřetelně vidím, že text na displeji je více intenzivní. Takhle to vydrží cca 1-2s a pak intenzita opět poklesne. Nebo totéž, když zapnu světlo. Opět vidím, že je text výrazně zřetelnější a takto to vydrží ještě tak minutu po zhasnutí světla. Co myslíte, je to slabou baterií nebo je tam něco podělané? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Baterka, při zvýšení odběru prostě na správnou funkci displaye už nestačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 29. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 No jasně, ale ono se to chová obráceně a právě proto se ptám.Když zapnu světlo, tak displej svítí více a ne méně, jak bych právě u slabé baterky čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 no vida, tak to jsem blbej (ani číst neumím ) každopádně pokud máš po ruce náhradní baterku, zkus ji jako první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Já jsem měl něco podobného. Při změně módu se taky segmenty displaye jakoby zkontrastnily a pak zase pohasly na původní úroveň. V mém případě to byla předzvěst končící batt. S tím světlem to ale působí opačně, asi by měl display spíše pohasínat. Každopádně než se začneš o hodinky obávat zkus výměnu batt. A pak uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Chci se zeptat zkušených digi mágů na jednu záležitost. Teď jsem si na Casio ana-digi všimnul, že se mění intenzita displeje, pokud vydávají zvukový signál (když procházím režimy) a nebo rozsvítím světlo. Prostě zmáčknu "mode", pípne to a zřetelně vidím, že text na displeji je více intenzivní. Takhle to vydrží cca 1-2s a pak intenzita opět poklesne. Nebo totéž, když zapnu světlo. Opět vidím, že je text výrazně zřetelnější a takto to vydrží ještě tak minutu po zhasnutí světla. Co myslíte, je to slabou baterií nebo je tam něco podělané? To se mi stávalo taky a navíc jen někdy. Dlouho mi trvalo, než jsem zjistil, že je to tím, že jsem vožralej Teď vážně: zkusil bych taky tu baterii jako první, i když mělo by se to při slabé baterii chovat přesně obráceně. Je možný, že v kombinaci s použitým typem polarizačního filtru, displeje a nebo třeba ještě z nějakého jiného důvodu (např. poklesu napětí či co), to může působit takhle obráceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 29. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Tak já si půjdu fouknout a pokud budu to stejný pozorovat i na testeru, tak se nad sebou vážně zamyslím Dík za odezvy, pořídím baterku pustím se do výměny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Tak já si půjdu fouknout a pokud budu to stejný pozorovat i na testeru,Normálně si strašně moc přeju, abys měl tester s podsvícením a se zrovna docházející baterií :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se