Přejít na obsah

Měnící se intenzita displeje

travex

Doporučené příspěvky

Chci se zeptat zkušených digi mágů na jednu záležitost. Teď jsem si na Casio ana-digi všimnul, že se mění intenzita displeje, pokud vydávají zvukový signál (když procházím režimy) a nebo rozsvítím světlo. 

Prostě zmáčknu "mode", pípne to a zřetelně vidím, že text na displeji je více intenzivní. Takhle to vydrží cca 1-2s a pak intenzita opět poklesne. Nebo totéž, když zapnu světlo. Opět vidím, že je text výrazně zřetelnější a takto to vydrží ještě tak minutu po zhasnutí světla.

Co myslíte, je to slabou baterií nebo je tam něco podělané? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem měl něco podobného. Při změně módu se taky segmenty displaye jakoby zkontrastnily a pak zase pohasly na původní úroveň. V mém případě to byla předzvěst končící batt. S tím světlem to ale působí opačně, asi by měl display spíše pohasínat. Každopádně než se začneš o hodinky obávat zkus výměnu batt. A pak uvidíš.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Chci se zeptat zkušených digi mágů na jednu záležitost. Teď jsem si na Casio ana-digi všimnul, že se mění intenzita displeje, pokud vydávají zvukový signál (když procházím režimy) a nebo rozsvítím světlo. 

Prostě zmáčknu "mode", pípne to a zřetelně vidím, že text na displeji je více intenzivní. Takhle to vydrží cca 1-2s a pak intenzita opět poklesne. Nebo totéž, když zapnu světlo. Opět vidím, že je text výrazně zřetelnější a takto to vydrží ještě tak minutu po zhasnutí světla.

Co myslíte, je to slabou baterií nebo je tam něco podělané? 

To se mi stávalo taky a navíc jen někdy. Dlouho mi trvalo, než jsem zjistil, že je to tím, že jsem vožralej   :lol2:

Teď vážně:  zkusil bych taky tu baterii jako první, i když mělo by se to při slabé baterii chovat přesně obráceně. Je možný, že v kombinaci s použitým typem polarizačního filtru, displeje a nebo třeba ještě z nějakého jiného důvodu (např. poklesu napětí či co), to může působit takhle obráceně. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...