Janikkk Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Ma ich niekto, spokojnost? Silno o nich uvazujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Na zahraničních webech o hodinkách je několik recenzí, myslím, že i na hodinkee. Jsou to super hodinky, skvělej kalibr a i přes to, že to není originál, jim sama Omega říká Moonwatch. O keramice předpokládám že víš. Nepoškrábe se, ale když s tím vezmeš o futra, může být amen. Mám pocit, že jsem je viděl v Omega butiku na Staromáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Mal som ich na ruke v Omega butiku v Dubai Mall - čo ma prekvapilo najviac - je ich ľahkosť, sú fantastické. O spracovaní a kvalite ani nehovorím. Vážne nad nimi uvažujem ako doplnok k PO s Liquidmetalom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 měl jsem je na ruce v Brně u Hanáka a jsou supr, ale děsně veliký.... tý keramiky bych se asi taky trochu bál, ale když je otičíš tak pohled na stroj všechny pochybnosti vymaže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Měl jsem je a neuváženě prodal. Jsou vážně super!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Ja je mam. K tem futrum - uz jsem se tady na foru nekolikrat setkal se strasakem praskleho keramickeho pouzdra. O futra se keramicke hodinky nedaji znicit. Jedine, co se pri rane keramikama o futra znici, jsou futra...Keramicke pouzdro muze prasknout za urcitych podminek, ale to by musela byt opravdu velka a blba nahoda. Dark Side jsou navic velmi kompaktni, narozdil treba od Top Gunu od IWC. I kdyby se ti nahodou podarilo znicit keram. pouzdro, tak ho v servisu proste vymeni. Bude to stat 20-30 tis. Kc, ale u hodinek, ktere stoji pres 200 tis., se kvuli tomu asi nikdo nezblazni...Veliky nejsou, spis jsou neobvykle vysoky, kvuli strojku. Kdyz je dam vedle Doppelchronografu Top Gun nebo Panerai 580, tak jsou malinky. Je zajimave, ze i trnovka na pasku je keramicka. Fakt si dali v Omega zalezet. Upraveno 19. května 2015 uživatelem speedmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janikkk Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 No parada..asi do nich idem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froda Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Tak jsem do nich šel a jsou super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mzhanel Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Pošli nějaké foto:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mzhanel Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Taky o nich uvažuji, je to mů sen. Ale chtělo by to nějakou výraznější slevu:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Ta cena u Dark i Grey Side of The Moon je bohužel mimo.. jinak jde o opravdu pěkné hodinky. Hoďte sem nějaké fotky kdo je máte jak vypadají na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janikkk Odesláno 7. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Tiez som zvedavy dajte foto..na mojej ruke su bohuzial velke..chcelo by to 42mm variantu Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froda Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Jsou perfektní. Ale cena je čím dál vyšší. a i na klasických dark... mají teď překlápku, která mi vyhovuje víc :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 ahoj všem, prosím o radu , včera jsem je měl na ruce a nemohu je dostat z hlavy ... však víte :-) ... (a jen tak pro zajímavost nevypadají tak velký jak se podle čísel na monitoru zdá ) tak jsme se dal do hledání po světě a na tady koukám že jsou docela poškrábaný ...jsem si myslel že ta keramika je plně probarvená ? nebo je to nějaký fake ? odkaz:http://www.chrono24....--id4457733.htm díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Ahoj Pozeram to len na mobile ale poskriabanie tam nevidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Také nic nevidím, to bude prach a odlesky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 (upraveno) ok , asi je to tak, díky Upraveno 1. července 2016 uživatelem subaru3958 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwer Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Majtelom som zatial iba druhy den (uplne neplanovane, mal som v plane klasicky moonwatch s hesalitom). Nakoniec som dostal cenu, ktora sa nedala odmietnut a tak som si povedal, ze za vyskusanie nic nedam a prinajhorsom ich predam cez ebay. Len co cert nechcel, nakoniec som si ich naozaj zamiloval a ostavaju doma Hodinky su neskutocne prijemne, lahke, stylove a je radost pozerat sa na ne. Jedina nevyhoda je ten klasicky buckle a trochu uvazujem ci kupit original folding clasp od omegy, alebo to vyriesit obcajnym ciernym z ebay, alebo od hirsh-u. 600e vs 30e je dost rozdiel. Do coho by ste sli? Inak este k tej velkosti... sam mam malu ruku a napr SOH46, nad ktorymi som niekedy rozmyslal si kupit nemozem (vyzeram s nimi smiesne) ale tieto aj ked su 44mm sedia. Oproti Tudor BB som ani nezaregistroval zmenu. Zopar fotiek: Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem qwer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Gratulujem k fantastickým hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwer Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Gratulujem k fantastickým hodinkám. Dakujem, uz treti tyzden, co su doma a stale robia obrovsku radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se