vaba Odesláno 2. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2007 pekne... len tak mimochodom, ako na teba posobia "ohnute" rucicky, presnejsie - minutova a centralna chronografova? Nevadi mi to,nema to vliv na funkci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2007 Nevadi mi to,nema to vliv na funkci Jasne Skor ma zaujimal vizualny dojem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 Ake su tvoje priebezne uzivatelske skusenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 Ake su tvoje priebezne uzivatelske skusenosti? To by mě taky zajímalo, každopádně moc pěkná záležitost po vizuální stránce věci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max2 Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Nemáte někdo vyzkoušený online obchod na IWC v USA nebo v asii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max2 Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Jak je to v Dubai s DPH, vratili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 4. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 On line by nemely byt k dostani (standardni situace u znackovych hodinek-oficialni prodejce je nema nabizet) DPH v Dubaji neexistuje a tak neni co vracet ale pokud Te chyti na vychodu z letiste v CR celnik, tak ho zaplatis 19% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se