Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím vás všetkých. Keďže som v oblasti mechanických hodiniek úplný nováčik, tak mám možno primitívnu otázku. Ale, potrebujem zistiť, ako sa dá na PRIM "televize" 21 kameňový automat, nastavovať dátum. Pretože bláznivým točením ručičiek cez pol mesiaca mi to príde veľmi nešetrné. Poradí mi niekto, či na to nie je nejaká iná finta?

Ďakujem za odpovede :)

post-39350-0-17657900-1432294337_thumb.jpg

Upraveno uživatelem fotofot
Odesláno (upraveno)

dal jsi to do špatnýho vlákna.  Jinak Televize mají rychlé překlápení.  To znamená, že až se ti překlopí datum, stoč to zpátky až uslyšíš malé cvaknutí, tak na deset hodin večer by to mělo stačit, a pak zas dopředu aby se ti překlopilo znovu.  Tak to několikrát opakujěš až máš správné datum.  Jinak si to příště dej do vlákna České hodinky, ne do ostatní domácí hodináři.  

Upraveno uživatelem JZED
Odesláno

dik za odpoved :)  ...ako som pisal, som tu nový a pôvodne to malo ísť do vlákna České hodinky, ale nedopatrením som to fukol sem :(
...napriek tomu som rád, že som sa konečne dozvedel, ako funguje to rýchle preklápanie, pretože som o tom počul, ale nikde nevedel vygoogliť, ako to reálne funguje...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...