marekj333 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Chcel by so poradit aky kozenny remienok konkretne zo strapshop.cz by ste mi poradili na moje Longines. Chcel by som aby ten remienok urobil z hodiniek skor elegantne, oblekovky. Dik za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Tak nejspíš černý kožený:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekj333 Odesláno 26. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Dik za radu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Já mám černý Rios Next a je moc prima. Sice trošku tužší, ale zas odolný proti vodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekj333 Odesláno 26. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Vyzera dobre ale nie je podmienka ze musi zvladnut vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Můžu doporučit koňskou kůži Shell Cordovan - je perfektní. Na Strapshopu mají RIOS Chicago a New York (ten má kontrastní prošívání) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Ahoj jestli je chceš nosit jako oblekovky tak bych koupil řemen bez kontrastního prošití. Být tebou tak napíšu přímo na strapshop a Viktor Ti něco doporučí a ty si pak vybereš. Ted mi přišel modrý řemen na steinharty a super (konzultoval jsem to na strapshopu s Viktorem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekj333 Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Objednany Rios Louisiana cierny aj tmavohnedy. Uvidim ktory z nich k nim bude lepsie pasovat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se