Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
ano, ma...hlas od Boha...ale to nie je vsetko...bohuzial...to ti povie kazdy kto k spevu pricuchol...a vie, ze aj hlasy ktore boli od Boha sa velmi lahko daju znicit...

asi máš pravdu,ale 99% populace je hudebně hluchá .... a proto bych to dál nepitval .... ;)

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
ok...nepitvem...ale musim dat za pravdu, ze medzi nami ziju aj velke talenty

s tím musím jen souhlasit a doufám,že se budou prezentovat na veřejnosti ...... jak jsem onehdy slyšel v TV "vážná hudba není pro každého,protože se v ní každý najde a někdy to není příjemné"

Návštěvník YPO
Odesláno
vazna hudba?? co to je, to se maze na chleba?? :-D

třeba ... pro mně je vážná hudba Adam F,Underworld,Tribal Drift a nebo Orbital ........ je věc fkusu :) .... vzhledem k tomu ,že žiji z umělecky nadaným partnerem tak,občas "trpím" :)

Odesláno (upraveno)
třeba ... pro mně je vážná hudba Adam F,Underworld,Tribal Drift a nebo Orbital ........ je věc fkusu :) .... vzhledem k tomu ,že žiji z umělecky nadaným partnerem tak,občas "trpím" :)

Ale my za to naozaj nemozeme!!! Bud rad, ze nemusis zit s tym, ze ked pocujes zleho spevaka, tak ze ti nezvazuje hrdlo, alebo nemusis utekat von zo saly uprostred opery...vies, ze ti celkom zavidim???

No na druhej strane mas dobry, ked pocujes nieco, co naozaj stoji za to...ze ta to rozplace a ty tam nenajdes ani jedinku chybicku...pre take okamihy sa nam...umělecky nadanym...oplati zit.

KTO SO MNOU SUHLASI??? :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem LenkaT
Odesláno

YPO tak to sme dva :-). Ze Leni? :). Ale ja tak snad ani netrpim xixi.

Odesláno (upraveno)
:lol: zní to jako když vytéká voda z vany .... sry ;)

xixixixi...tak takyto nazor som este nepocula...xixixi... :thumbsup_anim:

ok, ok...vzdavam sa!!!!!!

Upraveno uživatelem LenkaT
Návštěvník YPO
Odesláno
xixixixi...tak takyto nazor som este nepocula...xixixi... :thumbsup_anim:

ok, ok...vzdavam sa!!!!!!

všechno je jednou poprvé ;)

Odesláno
:lol: zní to jako když vytéká voda z vany .... sry ;)

ty brdoo joo vona z vanyy heheeee tak tos me dostal :-D. MNo ono asi trosku i zalezi na reprodukci. Na nasich Rotelech a B&W by ti to snad znelo jinak. Doufam.

Odesláno
ty brdoo joo vona z vanyy heheeee tak tos me dostal :-D. MNo ono asi trosku i zalezi na reprodukci. Na nasich Rotelech a B&W by ti to snad znelo jinak. Doufam.

to veru hej...to je ina muzicka...:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...